Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Stackars min lilla misse

Av Eva - 18 december 2008 22:41

Det blev ingen julklappsshopping för mig idag. Vi var och firade mamma som fyller år idag istället. Vi hade tänkt åka dit i morgon, men då skulle hon bort.

I natt har Martin sovit hela natten igen, han vaknade först kl. 7.30 Tänk vad skönt det är att få sova sammanhängande så länge.

I morgon blir en stressig dag, ska först på 3 mån kontroll med Martin och sen kommer svärföräldrarna och ska vara barnvakt åt Martin en stund.

Jag måste åka iväg med Alice ( katten ) till veterinären i morgon och då kan jag omöjligt ta Martin med mig. Upptäckte att hon har slickat bort all päls i rumpan på ena sidan och mitt i allt är det ett sår. Veterinären tror det är en analsäcksinflammation så i morgon blir det nog sövning och tömning av dessa säckar och antibiotika på det. Stackars lilla Alice. Det måste ju göra ont....förstår själv hur det skulle kännas :(.

Sen lär hon få en krage runt halsen och det vet jag med erfaranhet sen förr att det inte fungerar på henne. När vi kastrerade henne så höll hon på att dö här hemma, hon fastnade överallt och levde rövare. Ett tag fastnade hon så att hon tuppade av...jag var livrädd och ringde veterinären och sa att det inte funkade. Jag fick ta av kragen och klippa av en ärm på en tröja och trä på henne istället. Bättre än ingenting, men denna gång går det inte att göra så. Vi får se hur det går. Det vore bra om hon kunde ha kragen på eftersom hon inte ska slicka på såret, men går det inte så blir jag tvungen att ta av henne den. Annars kan vi inte åka bort i jul....och det vore inte så roligt.

Det blir inga problem med att få in henne i transportburen i varje fall. Har tagit in den från förrådet och sedan dess har både Alice och min andra katt Ozzy försökt att bryta sig in i den :). Dom är för roliga.

Ändå så hatar dom att åka bil och brukar skrika i kör hela vägen till veterinären...he he he. Verkar som dom glömt bort det.


Idag fick jag en bild på Michan och Martin igen....det gäller att passa på att fotografera när tillfälle ges....det händer inte så ofta.



 
 
Cilla

Cilla

18 december 2008 23:13

Fin bild!! Hon har ju blivit så stor lilla Michan!! Var ju i stan idag, tänkte att jag skulle åkt förbi en sväng med hann tyvärr inte!! Pussa lilla grodan från Cilla...

http://cillalindblad.bloggagratis.se

 
cilla

cilla

19 december 2008 13:31

Stackars Missan!! Glömde skriva det igår!! Hoppas att det går bra!! Vi kan väl ses innan nyår??
Puss

http://cillalindblad

 
Eva

Eva

19 december 2008 14:53

Cillurt, ja vi får se om vi kan ses före nyår. Kan bli tajt att hinna med det, men vi kan väl höras. Det gick bra med Alice hos veterinären.

Kram

http://gruddelin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards