Gruddelin´s vardag

Alla inlägg under februari 2009

Av Eva - 24 februari 2009 19:02

Av alla jäkla träd och buskage i Uppsala, måste kajorna välja sitt sovställe precis utanför vårt fönster??? Det är ett tjatter utan dess like och jag är så less, så om ni har något tips på hur man får bort dom så blir jag glad :)

Jag brukar gå ut på balkongen och fotografera med blixt, då flyger en del iväg, men tyvärr så kommer dom tillbaka efter en stund.


Idag har jag bara tagit det lugnt, skulle gå en promenad med Martin, men eftersom jag känner mig krasslig så höll vi oss inne.

Johan och jag var tvungna iväg på ett litet ärende och då var Michelle hemma med Martin i nästan 1 timme. Helt otroligt! Det hade gått bra, men hon ringde och frågade när vi skulle komma hem för det var så jobbigt,

-vaddå jobbigt frågade jag, han skriker ju inte? -Nej, sa Michelle, men jag måste leka med honom hela tiden och det är jätte jobbigt.

Hon är rolig hon :). Jag undrar vad hon hade tyckt om han hade börjat skrika och gråta?





Av Eva - 24 februari 2009 09:46

Fick precis reda på att Nestles majsgröt har utgått från deras sortiment. "Morr"!!! Vi har åkt runt halva stan för att hitta gröten, men nu behöver vi alltså inte leta längre. Hur kan dom bara ta bort något ur sortimentet så där??? Martin älskar den gröten, men nu är det slut på det goda. Vi kör banangröt och havregröt istället, men han verkar inte lika förtjust i det.


Jag har tagit en alvedon så jag känner mig lite piggare nu, men känner mig fortfarande lite konstig i kroppen. Ni vet, när man börjar bli sjuk och det liksom vibrerar i kroppen. Fan, har inte alls tid med det här nu och jag vill verkligen inte att Martin blir sjuk nu. Jag får försöka att inte pussa på honom så mycket så kanske han klarar sig ;).




Av Eva - 24 februari 2009 07:47

Jag vaknade med ont i halsen :(. Inte kul! Jag som skulle gå en promenad med Martin idag, men nu får vi se hur det blir med det. Jag vill inte bli sjuk nu, det har jag inte tid med. Vi får hoppas att Martin klarar sig för jag vill inte att han ska bli dålig.



Av Eva - 23 februari 2009 21:44

Jag är hungrig så här sent på kvällen och man ska inte äta efter kl 18, men äh...vad tusan, det blir nog några rostade mackor ändå :).

Annars kommer den kurrande magen hålla mig vaken halva natten.

Första praktikdagen för Michelle gick bra, men hon fick en smutsig tröja att ha på sig och dom sa att hon skulle ta hem och tvätta den. Usch...vad äckligt!!! Det var bara att slänga in den i tvättmaskinen, men den var nästan lika fläcklig och grå när den kom ut. Den ska väl egentligen vara vit, men är grådaskig, fläckig, har 3 hål på magen som är ihopsydda och en massa andra småhål. Ska det vara så på en lunchrestaurang???

Dit kommer inte jag gå och äta.

Hon hade fått skala massor av lök så nu på kvällen har hon fortfarande ont  i ögonen.

Hon fick fri lunch, sallad...he he he...hon som inte äter grönsaker så hon sa att hon troligtvis skulle gå ner i vikt dom här veckorna.

Ja, ja sånt är livet, det är bara att bita ihop eller som min chef sa, livet är inte till för amatörer ;).

Nej, nu blir det en sväng ut till köket och mina efterlängtade rostade mackor.


Puss



Lips Glitter Graphics
Av Eva - 23 februari 2009 16:48

Så där, då har man varit till Olmed med fossingarna och gjort gigsavgjutningar. Det blir först och främst vanliga inlägg i skor. Vi pratade om inneskor och när jag tittade på deras inneskor så visade det sig att jag har två par Eccosandaler ( samma som dom har ) som är väldigt bra och då skulle det ev räcka med att klistra in några "duttar" för hålfötterna...( vad säger man, hålfotar, hålfötter, inte vet jag men ni fattar ;)) så jag ska ta med mig dessa när jag ska hämta inläggen. Då slipper jag kanske köpa inneskor för det är ju inte direkt gratis ska jag säga. Jag fick även träffa en fotvårdsspecialist som gick på min liktorn...aj aj aj!!. Men det känns mycket bättre nu efteråt. Dom sa att jag inte skulle bli av med den innan jag började använda inlägg. Jag belastar trampdynor och hälkuddar alldeles för mycket + att min hälsena i den fot jag har ont i är för kort så nu är det bara till att stretcha.

Skönt att jag äntligen tog tag i detta!



Av Eva - 23 februari 2009 08:52

Nu har ventilationen satts på igen :). Det var verkligen på tiden för det kändes som jag inte kunde andas här hemma.

Martin somnade om en stund och då passade även jag på att sova.

Johan slutar kl 13 idag eftersom jag ska iväg till Olmed med fossingarna. Jag undrar vad dom kommer att säga om mina fötter. Det blir säkert inlägg men det ska bli skönt så att jag äntligen börjar gå som man ska göra.

Idag börjar Michelle praktisera på en lunchrestaurang, det är hon och hennes kompis som ska vara där i två veckor. Jag skulle vilja se henne plocka undan, diska och ta hand om matrester. He he he!!! Det är ju det värsta hon vet :), men jag hoppas det går bra för dom.


Av Eva - 23 februari 2009 06:13

Måndagsmorgon, usch, finns det något värre? Även fast jag är mammaledig och inte behöver till jobbet så känner jag av dessa måndagar.

Vi har ingen ventilation i lägenheten och jag hoppas dom får på den idag, annars blir jag tokig. Det känns nästan som man kan ta på luften, den står helt stilla och det drar inte ens från fönstren. I lördags började lamporna att blinka och elen strulade och sedan vi fick vi reda på av ett par grannar att dom hade haft helt strömlöst halva dagen. Det är tydligen något glappt i elskåpet utanför som dom bytte ut i förra veckan. Vattenfall var här och grejjade, men ventilationen kom aldrig tillbaka. Vi kan knappt duscha eftersom luften inne blir ännu mera äckligt då.

Martin det lilla yrvädret är piggelin just nu, men jag hoppas han somnar om snart för jag vill gärna sova en stund till. Johan är väl på väg upp och ska åka till jobbet, men när han har åkt så ska jag försöka få Martin att somna om.

Av Eva - 22 februari 2009 20:38


Ovido - Quiz & Flashcards