Gruddelin´s vardag

Alla inlägg under maj 2009

Av Eva - 28 maj 2009 22:23

Oj, vad med kommentarer jag hade när jag loggade in :). Det är alltid lika kul. Jag ska försöka hinna med att svara på dom efter detta inlägg.


Jag var och hämtade den nya mobilen och jag har lekt med den hela kvällen. Tycker det är så kul med något nytt ;-). Jag blir som barn på Julafon *ler*.

Det blev en svart för silver verkar inte finns än.

Det är en massa inställningar som ska göras innan man får den som man vill. Byta ringsignal, meddelandesignal, teman m.m Sen ska man se till att man får rätt inställningar från sin mobilabonnemangsleverantör m.m

Jag upptäckte att jag kan logga in på Facebook direkt och till och med få upp i mobilen när någon skriver något...coolt! Jag har ju fått provat på internet gratis via mobilen till min bärbara och för att vara på den säkra sidan att jag kan surfa gratis direkt från mobilen så var jag tvungen att kontakta min mobilabonnemangsleverantör. Där kunde jag välja om jag istället ville chatta med någon på Kundservice och sjävlklart valde jag det. Det var något nytt...måste prova allt. Jag fick till svar att jag får surfa gratis från mobilen. Tack för det! Någon förmån ska man väl ha eftersom man har varit kunde sedan 1900-talet ;-).

Nu kommer man bli så van att kunna surfa ut på mobilen så att man vill fortsätta sen när min gratismånad är slut...mindre kul eftersom det då kostar en del. Det är säkert det dom tänkt ut.

Nej, som sagt, nu ska jag kolla bloggar och svara på era kommentarer.


Natti natti så länge.

Av Eva - 28 maj 2009 18:10

Nu har jag beställt en mobil på Elgiganten.se och man kunde välja att hämta den i butik efter 2 timmar så precis innan dom stänger kan jag hämta ut den :). Det blev en Sony Ericsson C901. Hoppas den funkar som den ska och inte är full av buggar som den andra gamla jag hade.

Jag hade helst velat ha en silverfärgad, men tydligen finns den inte än och jag orkar inte vänta på den. Den fanns även i peach, en rosa variant, men jag tyckte färgen var så blaskrosa.


Martin sover just nu och han ska få göra det en liten stund. Han har inte varit rolig idag. Ungefär på samma humör som jag var på igår ;-).

Det är nog vädret som gör att man känner sig lite låg. Det bara regnar och regnar, men i morgon ska det tydligen bli fint igen och i helgen ska det vara jätte varmt. Upp till 30 grader kunde det bli.

Jag funderar på att ta med mig Martin till mamma på lördag och sova där. Johan ska ändå jobba på söndag och är det fint väder vill man ju vara på landet. Det blir ingen tur till stugan för min kusin och hennes familj är där och då vill man inte störa.


Tjingeling

Av Eva - 28 maj 2009 11:22

Jag har knappt hunnit sitta vid datorn idag för när Martin somnade nu på förmiddagen så sov han inte så länge eftersom dom började att borra med en slagborr i trappuppgången. Kul! Då vaknade givetvis Martin och nu är han på dåligt humör eftersom han är trött och grinig igen. Suck! Jag försökte lägga honom, men det gick inte.


Vädret är grått och trist och det regnar till och från. Ett riktigt skitväder.

Nej, nu måste jag försöka roa Martin för nu är han riktigt sur.


Tjingeling

Av Eva - 27 maj 2009 23:01

Så sitter man och kvällssuddar igen. Tänk att man aldrig kan lägga sig tidigt. Lille Martin är också en kvällsmänniska (brås på mig) och han somnade efter kl 22 ikväll och man måste ha lite egen tid efter det.

Vaknar han före kl 5 i morgonbitti igen så får jag "tuppjuck". Jag fungerar inte denna okristliga tid och hela dagen blir förstörd.

Nu är det dags att tvätta bort smink, borsta gaddarna, krypa ner i sängen och läsa.






zwani.com myspace graphic commentsMyspace Good Night Comments
Av Eva - 27 maj 2009 19:44

Hahaha...hittade denna på min kusins FB.

Jag var tvungen att kolla upp vad det egentligen är och detta hittade jag på http://www.zoonen.com.


Svenska namn: Ökenspringråtta, Jerboa,

Kängurumus/råtta/springråtta

Latinskt namn: Jaculus

Ursprung: Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien

Biotop: Öken, klippterräng och ängsmark

Föda: Frön, suckulenter och insekter

Livslängd: Upptill 6 år


Detta djur har ett mycket speciellt utseende som är perfekt anpassat till ett liv i öknen.

Kroppen är cirka tio centimeter lång och försedd med två långa smala bakben som slutar med två tassar bestående av tre tår, två korta indragna framben och en lång, kal svans med en svart och vit tofs längst ut. På huvudet är två stora öron placerade och lika så två stora runda, svarta ögon. De övre framtänderna är räfflade och den har inte några främre kindtänder. Honan har åtta spenar.

Av Eva - 27 maj 2009 19:12

Mitt namnsmycke från Mysilver kom idag :). Det var jätte fint.

Jag vill ha en kulkedja, men eftersom själva smycket kostade en del så valde jag en vaxad bomullsrem till. Jag ska försöka få tag i en kulkedja på Tradera istället. Det blir mycket billigare så ;).


Av Eva - 27 maj 2009 18:47

Vilken regnskur det kom nyss...jösses! Jag fick kasta mig ut på balkongen och försöka få undan några blomkrukor så att växterna inte skulle slås sönder av det hård regnet.

Tur att man inte var ute ;).

Det positiva är väl att alla pollen borde ha regnat bort från bilen.


Idag har det varit en riktigt skitdag för jag har varit så trött så trött.

När Martin sov på förmiddagen så passade även jag på att sova.

Oj....hoppsan, där kom åskan också. Usch! Tycker inte om det.

Åter till saken...Sen var Martin och jag upp en sväng på Gränby Centrum och shoppade lite. När han sedan skulle sova på eftermiddagen så satte jag på kaffebryggaren för jag tänkte sätta mig ner vid datorn i lugn och ro, men jag somnade bredvid honom och när jag vaknade så hade kaffebryggaren stått på så länge att den hade slagits av...hm...så kan det gå när man är trött. Jag som skulle ut och kika bloggar och annat. Ja, ja det är bara att inse att jag inte hinner med det jämt ;).


Tjingeling

Av Eva - 27 maj 2009 05:53

Godmorgon och gäsp på er!

Martin vaknade före kl 5 i morse och jag försökte få honom att somna om och lyckades nästan tills Alice (den ena katten) började att skrika utanför dörren. Vips, så var Martin tvärvaken.

Jag gick upp och gjorde en flaska åt honom, men den vägrade han att äta. Han som alltid ska ha det på morgonen annars. (?)

Jag fick göra i ordning gröt istället och det åt han.

Nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna, men det är knappt det går. Jag är så trött att jag nästan skulle kunna göra vad som helst för att få sova lite till. Jag är inne på andra koppen kaffe så snart kanske koffeinet börjar göra sitt.


Vädret ser ut att bli fint idag också, men blåsten är tillbaka. Jag tycker det har blåst tillräckligt dom senaste veckorna.


Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards