Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Home sweet home

Av Eva - 21 juni 2009 22:43

Nu är vi hemma igen. Det har varit en trevlig helg vid stugan med släktingarna. På midsommarafton var vi totalt 20 st personer och vi fick sitta i lillstugan och äta eftersom det var kallt ute. Vi klarade oss ganska bra från regnet i varje fall.

Farbror B hade prisutdelning och jag knep tydigen 2:a platsen i pil förra året. Det är nog det enda jag får pris i ;-).

Vi har en massa tävlingar inom släkten, pil, tiokamp och mete m.m och det är riktigt kul. Tiokampen är jag totalt värdelös i, där hamnar jag alltid bland dom sista....det är mycket bollkastandes och jag har ingen bollkänsla alls.

På kvällen fikade vi gott och pratade en massa skit.

Martin somnade bra på kvällen trots att vi satt i köket nedanför och pratade och tjoade.

På lördagen åkte Johan och Michelle hem till katterna, men Martin och jag blev kvar. Det var B, faster M, mamma, brorsan och hans tjej som var kvar över natten. På kvällen kom solen fram och då bestämde vi oss för att åka till Bennebolsbruk och fika. Det är ett gammal järnbruk.

Tur att jag har terränghjul på vagnen för jag gick där man egentligen inte kan gå med en vagn. Ibland fick någon bära Martin och jag försöka komma fram med vagnen.

Brorsan, hans tjej och jag klättrade upp i ett stort torn och trapporna var hemska att gå i. Jag med min höjdskräck. Men det gick ganska bra.

Vi stannade även till vid Vällnorabruk för det ligger en jätte fin sjö precis bredvid.

På väg hem somnade Martin och sen var det kört att få honom att somna. Att tio minuters sömn kan förstöra så mycket. Jag började försöka få honom att somna vid kl 22, men han somnade först kl 00.30 Helt otroligt. Han har aldrig varit vaken så länge, men jag tänkte att nu borde han i varje fall sova länge. Jo pyttsan, precis när jag hade somnat så vaknade han till och var jätte ledsen, stoppade i nappen och gungade honom tills han somnade. Kl 3.15 var det dags igen och då tog jag upp honom till min säng och där har han legat och bökat och gnällt hela natten. Jag var totalt slut i morse när jag skulle upp, men fick i varje fall sova en stund när jag kom hem till stan.

Jag tror det är tänderna som bråkar för han gnider sina leksaker i munnen.

Hoppas han sover bättre i natt.


Jag ligger lite efter i både bloggandet och bloggläsandet och måste försöka

att läsa igen allt nu när jag är hemma. Det tar sin tid kan jag tro ;-).


Bennebolsbruk.

Tornet där brorsan, hans tjej och jag klättrade upp i.

Ruiner vid bruket.

 
 
♥ Jempajenny

♥ Jempajenny

22 juni 2009 13:50

Låter som om ni haft trevligt, även om lille Martin strulade till det med sömnen.

Välkommen hem!

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Jennie

Jennie

22 juni 2009 20:57

Vilka bilder! Edvin har precis fått tre(!) nya tänder och dom har ställt till det en del med sömnen. Hoppas han sover gott nu!

http://jtv.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

23 juni 2009 15:28

Gamla bruk kan ge fantastiska bilder! Himla kul att gå runt o hitta roliga o fina vinklar o vrår.
Jättefina bilder!

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards