Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009

Påhälsning

Av Eva - 3 augusti 2009 21:15

Hemma från landet igen. Det har varit sköna dagar även fast solen inte varit framme så mycket. Det var först idag som solen sken från en klarblå himmel och då var det dags att åka hem.

Det var mamma, B och M, Johan, Martin och jag som var där, men Johan, B och M åkte hem redan igår.

Mamma och jag har varit ute i skogen och plockat kantareller och på ett ställe så såg jag ett konstigt spår. Jag ropade på mamma att hon skulle komma och titta. Mamma och jag tittade på varandra.....tror det var ett björnspår....usch, färskt var det också. Mamma tvärvände och gick till bilen så det var bara att följa med. Typiskt nog hade jag ingen kamera med mig, inte ens mobiltelefonen. Det kan ha varit något annat också, men det var misstänkt likt en baktass på en mindre björn. Tydligen går det en björnhona med 3 ungar där så vem vet?

Idag fick jag påhälsning också. Martin sov, mamma satt ute och solade och jag låg i soffan och läste. Då hörde jag någon gå i trappen. Jag lyssnade tills stegen tog slut. Då reste jag mig och kollade och mamma satt ute och hunden låg i köket. Jag tror jag vet vem det var för igår bad jag pappa att göra ett tecken om han var där och det var nog svaret.

Andra släktingar har också hört att det går i trappen ibland, men detta var första gången jag fick vara med om det.

Mamma fick också påhälsning i helgen, hon var ute och då hörde hon någon ropa på henne. Samma sak hörde hon förra helgen.

Mycket konstigt sker där, men jag är aldrig rädd. Idag blev jag bara glad.


Tjingeling


 
 
Ingen bild

Skånepågen

4 augusti 2009 07:47

Hur många TV serier finns det inte på det ämnet. Många är övertygade om att det finns ett liv efter det här som vi lever nu. Andra tvivlar. Personligen måste jag svara att jag hoppas. Ingen vet ju med säkerhet.
Knarr/steg i trappan kan vara ett tecken, eller att bränderna sätter sig av sig själv. Men det är väl ganska härligt att man får tro precis vad man önskar.
Var på en seans en gång, men jag trodde nog inte riktigt starkt just då. Tyckte nog det hela var mera jippobetonat.

 
Ingen bild

Jag (Eva)

4 augusti 2009 10:09

Visst finns det många tv-serier om detta och en del kan vara ganska intressanta. Jag har själv varit med om så mycket att jag inte kan neka till att det finns ett liv efter detta. Vissa ser och hör saker jämt medans andra aldrig får uppleva något, men det beror nog på hur öppen man är. Jag vet personer som inte tror på det alls, men ändå upplever en massa.
Visst kan knarret vara brädor som sätter sig, men det är konstigt att alla trappsteg gör det nästan samtidigt ;-).

 
Sofia

Sofia

4 augusti 2009 12:28

Häftigt!

Ja du fästingar e ju inga roliga djur, men när jag frågade läkaren här sa han att man inte ska vaccinera barn.

På festen vi var på så passade han på att dra sönder HELA duken.

Kram Sofia

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

5 augusti 2009 11:33

Du får ringa och ta hem "det okända" tycker jag. Ärligt....och ryser!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards