Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

En mycket trött mamma

Av Eva - 24 september 2009 07:55

Varför kan dom inte göra penicillin som smakar gott???? Eller varför inte göra ett stolpiller? Det är jätte svårt att få i Martin all medicin. Först är det 8 ml penicillin, sen är det 2,5 ml Bricanyl och efter det 2,5 ml Bisolvon. Jag tycker så synd om honom när jag tvingar i honom det. Han vill fortfarande inte ha gröt eller mat och det enda jag får i honom är yoghurt. Han var jätte lös i magen idag och jag vet inte om det är penicillinet han blir så av. Hoppas det bara är något tillfälligt.

Det har inte blivit mycket sömn i natt. Jag tog första delen av natten. Jag satt först med Martin i knät i soffan och försökte sova, men det gick inte så bra. Sen la jag ner honom i soffan och jag la mig i andra delen av soffan, men han vaknade stup i kvarten och då får man gå upp och gunga honom till sömns, lägga ner honom , hinna lägga sig själv en stund innan allt börjar om igen. Kl 3.30 fick Johan ta över och då fick jag sova till kl 6. Då kom Johan in med honom igen eftersom han skulle till jobbet. Martin sov en stund bredvid mig i sängen.

Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få lite sammanhängande sömn just nu, men det är bara att glömma. Det kommer att bli samma visa när han ska sova nu på dagen så jag hinner inte vila själv.

Det är jätte fint väder idag och jag funderar på att ta en promenad med Martin lite senare. Lite frisk luft kan aldrig skada och det kan nog vara bra för hans luftvägar.


Tjingeling


 
 
Sofia

Sofia

24 september 2009 16:37

Ja det kanske man skulle göra, jag skickar min sambo på en matkurs också.

//Sofia

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

24 september 2009 16:59

sv; Nej jag har inget extra objektiv till dessa bilder från utflykten. Jag har ju flera kameror och 3 för att vara exakt *ler*

Denna bild är taget med FIUNEPIX (fujifilm) och var förr förra årets framröstade bästa digitalkamera.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pencillinet ska inte ge diarré men på barn som sväljer "snor" o dyl brukar även de bakterierna hamna i magen och infektionen breder ju ut sig. Vad tråkigt för er och minns alla eländiga sjukdagar man hade som småbarnsförälder. Jag led dessutom av att alltid bli smittad så när barnen blev friska låg jag.

Antar du har dina mammadagar nu men kan inte Johan ta pappaledigt och avlasta dig?

Hoppas det är övergående och att Martin lilla gubben är frisk snart igen.

Kramen


http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jag (Eva)

24 september 2009 18:10

Sanna, man kan inte ta ut mammadagar och pappadagar samtidigt tyvärr, men det blir lika jobbigt för honom som ska jobba om dagarna och knappt få sova på nätterna. Jag hoppas det vänder nu efter att han fått penicillin.
Jasså, man får inte diarré av pencillin. Då kan det ju ha satt sig i magen också. Sen kan det vara att han äter mycket yoghurt och inte är van att äta mjökprodukter. Han har precis börjat med det.

 
Jennie

Jennie

25 september 2009 07:15

Visst är det märkligt att det inte finns stolpiller! När Edvin hade örininflammation var det en jobbig kamp att få i honom den där kladdiga sörjan. Man tycker så synd om dom när man håller fast.

Hoppas att det vänder nu. Såg att han hade sovit och ätit lite i alla fall.

http://jtv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skapa flashcards