Gruddelin´s vardag

Alla inlägg under oktober 2009

Av Eva - 7 oktober 2009 22:19

Idag har jag varit på kurs med mina arbetskollegor hela dagen. Det var väldigt givande och intressant.

Jag sov jätte dåligt i natt och Martin vaknade en timme innan jag egentligen skulle gå upp så idag har jag varit jätte seg och trött. MIna ögon har sett ut som jag varit ute och festat i flera nätter i rad. Usch, inte vågar jag använda Clear eyes heller nu när jag har vageln. Annars brukar det fungera bra på röda ögon.

Efter kursen var det lite mingel med rödtjut och lite gott till. Jag sa att jag skulle åka hem direkt efter kursen, men fastnade ett tag och fick i mig två glas vin. Jag blev lite på pikalurken och det var ju inte min mening så jag tog bussen hem.

Igår var jag inne i en svacka som ni kanske såg på mitt förra inlägg, men jag grät en skvätt och sen kändes det mycket bättre. Då släppte alla spänningar.

Det är mycket förändringar och oroligheter runt omkring mig just nu och ibland rinner det över. Då är tårar bra.


En tråkig sak i allt är att min farmor är dålig och kommer troligtvis inte leva så länge till. Det är ledsamt samtidigt som man vill att hon ska få somna in lugnt och stilla. Hon är 95 år gammal och har levt ett helt otroligt slitsamt liv så det är nog dags för henne att få vila nu. Jag hoppas det inte tillstöter något nu så att hon slipper lida den sista tiden hon har kvar.


I morgon ska jag sitta på sammanträde hela dagen och efter det hinner jag nog bara hem och slänga i mig något att äta och sedan iväg till "syjuntan" som startar i morgon. Det ska bli så kul att träffa alla igen och jag ser verkligen fram mot det. Jag hoppas att jag hinner för jag vet inte hur länge sammanträdet håller på och det är på annan ort.

Vi får se, men jag håller en tumme att jag hinner.


Tjingeling

ANNONS
Av Eva - 6 oktober 2009 22:46

Många blandade känslor är det just nu. Jag är besviken, ledsen, arg och jag känner mig totalt överkörd. Men men, det är väl sånt som kallas livet så det är väl bara att försöka bita ihop, ta dagen som den kommer och få utlopp för allt en annan gång.

Ibland går det och ibland inte.

 

Natti natti

 

ANNONS
Av Eva - 4 oktober 2009 21:04

Vi har varit på husvisning idag. Ett riktigt renoveringsobjekt. På bilderna såg det mycket finare ut ( som alltid), men hela huset måste rustat invändigt, ja utom badrummen som var renoverade och klara. Det stod att man kunde bo där medans man rustade och visst kan man säkert det, men vi orkar inte bo i en byggarbetsplats. Det var alldeles för mycket att göra tyvärr.

Det var ganska många som var där och tittade, men jag tror det var många som drog öronen åt sig när dom fick se hur mycket det egentligen var att göra.

Vi får leta vidare.


Jag hade i ögonsalva igår kväll, men man undrar varför dom gör en salva gul så det ser ut som hela ögat är fullt av äckligt var. Usch så vidrigt det såg ut.

Vageln känns bättre idag och den har blivit lite mindre. Det gör fortfarande ont, men jag hoppas den ger med sig snart. Jag ska sitta på en massa möten i veckan + en kurs på onsdag så jag vill gärna inte se ut som ett miffo då.

Jag håller på att bli galen på min förkylning som varken bryter ut ordentligt eller går tillbaka. Jag kan känna mig ganska bra för att i nästa sekund känna mig skitdålig. Så där håller det på hela tiden. Idag fick jag ont i halsen igen och näsan sticker och jag nyser och snorar. Fan, blir förbannad på det här. Kroppen blir helt slut och jag är vansinnigt trött hela dagarna.

Fortsätter det så här hela veckan så får jag nog uppsöka farbror doktorn för så här orkar jag inte gå mycket längre.

Hoppas ni andra håller er friska och krya.


Kram kramAv Eva - 3 oktober 2009 21:36

Martin vaknade kl 5 i morse....jag fick honom att somna om ett tag, men sen låg han och knölade och bökade så vid halv sju gick Johan upp med honom. Han skulle ändå upp tidigt eftersom han och min lillebror skulle ut och fiska. Jag och Martin åkte sedan ut till min mamma en stund. Meningen var att vi skulle åka förbi två stycken hus som är till salu, men det kom annat i vägen.

Jag var in på Apoteket och köpte en ögonsalva till min vagel i ögat. Den ska vara bakteriehämmande. Jag ska prova den när jag går och lägger mig. Sen köpte jag även en salva som smörjer ögat för jag läste att man kan få vaglar om man är torr i ögonen. Jag har oturen och får vaglar i ögonen hela tiden. Dock ingen så stor som denna gång, men jag har näsan alltid små på ögonfransraden. Jag behöver bara titta ut om det blåser så får jag ett gäng. Nu ska jag försöka förebygga med denna salva på nätterna. Hoppas det hjälper.


Nu ska jag gå och lägga mig för jag är fruktansvärt trött.


Tjingeling

  

Av Eva - 2 oktober 2009 20:53

Hjälp!!!! Min vagel i ögat är jätte stor och gör ont. Den sitter under ögonlocket och det är alldeles svullet och rött. När jag har små vaglar i ögonfransraden ( har ofta det) så brukar jag ha saliv i ögat när jag går och lägger mig. Det brukar alltid fungera, men på denna jätte grej så tror jag inte det fungerar så bra.

Ska man gå till Vårdcentralen eller vad ska man göra?


Tjingeling


Av Eva - 1 oktober 2009 19:03

Ikväll tänder jag ett ljus för Emma. Det var idag ett år sedan hon gick bort. Rättelse, det är på lördag Emma gick bort, men jag tänker tända ett ljus varje dag hela helgen.

Jag tänker på hennes anhöriga som har det jobbigt. Sänder en famn kramar till er.

Ni kan läsa här om vad som hände.

  

Av Eva - 1 oktober 2009 17:10

Jag har överlevt första dagen på jobbet ;-). Det kändes väldigt konstigt att gå upp utan Martin i morse och sedan åka iväg. Jag fick skrapa is på rutorna, inte kul. Nu är det verkligen kallt på nätterna. Burr!

På mitt rum stod det en blomma med ett hälsningskort från nya chefen. Sen fick jag en till blomma av min gamla chef med kollegor. Då kändes det bra att vara tillbaka igen ;-). Dom är för goa.

Det är mycket nytt på jobbet och det kommer att ta ett tag innan man är insatt i allt igen. Jag kom knappt ihåg hur man gör i alla program, men får man bara leta en stund så kommer säkert minnet tillbaka.


Det har gått jätte bra för Johan att vara hemma med Martin. Det är bara bra att papporna kan vara hemma nu för tiden för jag tror det är viktigt för både barnet och pappan. Dom här 3 månaderna kommer att gå jätte fort.

Sen är det dags att skola in Martin på dagis i januari. Det ska bli intressant.


Tjingeling


  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se