Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Lite vemodigt

Av Eva - 12 december 2009 21:53

Igår bytte företaget namn. Det var ganska vemodigt :(. Efter lunch talade först vår VD och efter det hade vi städning. Det var pennor, block, brevpapper, kuvert  och annat med den gamla loggan som skulle bort. Det blev ganska mycket och vi fick ta hem en del saker. Vi fick nya pennor och block med det nya namnet. Det kommer kännas lite konstigt att använda allt nytt på måndag. När vi hade städat så fick vi lyssna på ett föredrag om varför den nya loggan ser ut som den gör, vad vi har för mål osv.

Sen hade vi avtäckning av nya skylten och nya flaggor hissades.

Nu går det inte att förtränga att vi inte är samma gamla härliga företag längre, men vi ska försöka hålla den gamla andan i det nya.

På kvällen var det firmafest. Det serverades julmat och god dryck.

Det var riktigt kul.


Jag hade köpt en ny klänning som jag blev riktigt less på. Den vred sig till vänster och jag fick dra den rätt hela kvällen. I morgon ska jag åka och lämna tillbaka den för jag kommer aldrig mer ha den på mig eftersom jag blev så arg på den. Jag måste få lämna tillbaka den även fast jag använt den en kväll.


Martin sov hos min mamma i natt och det hade gått ganska bra. Han hade vaknat några ggr i natt men mamma gav honom nappen och då somnade han om.


Nu funderar jag på att gå och lägga mig för jag är trött efter gårdagen. Jag var inte bakfull när jag vaknade i morse och det var jätte skönt. Jag lider fortfarande av sviterna efter förra gången så jag tog det väldigt lugnt ;-).

Det blev vatten i massor istället.


Natti natti på er.


 
 
Ingen bild

skånepågen

13 december 2009 10:24

Så skönt att den drog sig till vänster, tycker i alla fall jag :-). Jag är ju en vänstermänniska, men det är klart, det behöver ju inte smitta av sig på klädedräkten.

Ja allt förändras. Men bara det blir till det bättre så gör det väl inget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se