Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Frisk och kry igen

Av Eva - 15 februari 2010 20:57

Martin är äntligen frisk, men nu är karln sjuk istället. Jag hoppas jag klarar mig, men troligtvis så går det inte. Jag har fått torrhosta så i natt blir det nog lite cocilana (stavas?).


Min fossing håller på att läka och i helgen fick jag på mig en stövel för första gången sedan operationen. Skönt att slippa sandalen :).

Idag har jag gått på den ganska mycket ( i stövel) så jag har överansträngt den känner jag. Jag har suttit med den högt nu så att svullnaden ska gå ner lite.

Jag längtar tills jag kan skutta runt som vanligt igen.

Jag är en sån där som nästan springer när jag går så att gå sakta som jag gör nu är jag inte van vid, men jag måste vara försiktig när jag går. Minsta felsteg eller att jag halkar gör JÄTTE ont.


Ikväll ska jag chocka kroppen och gå och lägga mig tidigt. Jag orkar inte vara uppe längre, men först ska jag hänga en maskin tvätt.


Tjingeling på er.

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

16 februari 2010 18:52

Skönt att din fot känns bättre och att Martin är frisk. Här hemma är vi sjuka allihopa, hoppas att vi är klara med allt detta sen!

http://jtv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se