Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Eva - 4 augusti 2010 22:00

Martin klippte sig idag och han blev jätte fin. Det är otroligt vad hans hår växer, men han har väl ärvt min hårväxt kan jag tro. Stackarn ;).

Efter frisörbesöket var vi och handlade och när vi kom hem så lastade jag in allt i hallen och sen vände jag ryggen till och då gick Matin in, stängde dörren och låste.....Snopet!!!! Där stod jag och kom inte in.

Han kan låsa, men inte vrida åt andra hållet och öppna.

Jag försökte prata med honom genom dörren att han skulle " snurrar på grejen" ovanför handtaget, men han förstod inte alls.

Han ryckte i handtaget upp och ner och sen började han bli ledsen.

Min väska hade jag typiskt nog lagt i hallen så jag hade varken mobil eller husnycklar.

Jag sprang ner till grannen och som tur är hon hemma mammaledig så hon var hemma. Jag fick låna hennes telefon och ringa till Johan som fick åka hem och låsa upp.

Väl uppe vid huset igen fick jag kontakt med Martin genom hallfönstret och då lugnande han ner sig...lilla plutten :(.

Johan var hemma ganska fort så det blev inte så dramatiskt.

Ett tag funderade jag på om jag skulle hämta stegen och försöka ta mig in genom badrumsfönstret som står lite öppet, men så kom jag på att jag har bundit fast det väldigt bra så att inte katterna ska få upp fönstret så det var bara att glömma.

Allt slutade bara i varje fall.


  


På eftermiddagen kom svärfar och svärmor och hälsade på. Svärfar och Johan fortsatte att snickra på verandan som sakta men säkert börjar bli klar.

Nu måste vi måla det som ska vara vitt innan vi kan klä in med panel.

Kanske får det bli en sväng till stan och handla färg i morgon.

Jag skulle ha målat uthuset på min semester, men inser nu att jag inte hinner :(. Först var det för varmt, sen för mycket getingbon i och runt uthuset och nu när dom är borta, ja då regnar det hela tiden. Ja, ja det är bara att ta tag i det en annan gång. Det försvinner ju inte ;).


Tjingeling

Skapa flashcards