Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Eva - 22 april 2010 20:49

Det blir inget husköp :(. Jag är så arg att jag skulle kunna skriva en hel svordomsramsa här men jag nöjer mig med att skriva GUBBJ-VEL.

Jag vill ju inte skrämma iväg eventuella bloggläsare ;).

Allt var i stor sett klart, Anticimex hade besiktat efter takläckan och det var inga skador. Banken var bokad tills idag, men på väg dit så ringde mäklaren och sa att bonden som äger vägen upp till huset, vägrar att skriva på ett servitut. Det var kravet för att vi skulle köpa huset. Morr....hur fan kan man bara vägra skriva på????? Sjuka idiot!!! Bonden tyckte det var onödigt eftersom vi "får åka på vägen" till huset. Men vad händer om gubben går bort eller säljer då? Då kan vi stå inför ganska stora problem. Fattar han inte VARFÖR vi måste ha servitut????

Vi pratade med en jurist på banken om det här som i sin tur ringde någon annan och vi fick till svar att vi skulle tänka till ordentligt om vi skulle köpa ett hus utan servitut på vägen.

Så sambon ringde tillbaka till mäklaren och berättade att vi inte köper huset utan servitut eftersom jursisten så sa.

Nu står säljarna inför stora problem, dom har köpt nytt boende men kan inte sälja huset.

Dom ska nu försöka "tvinga" fram ett servitut, det ska tydligen då, men då är ju risken stor att man gör sig riktigt osams med bonden.

Det blir nog värsta grannfejden där nu.

Dom funderade på att ev hyra ut huset tills servitutet är ordna och det tar 6 månader. SUCK!! Jag visste att det var för bra för att vara sant och jag har bara gått och väntat på att något sånt här ska hända.


Morgonen började förövrigt inte bra den heller. När jag stod i duschen så kände jag att en cysta på äggstocken sprack och fan så ont det gör.

Det enda jag kan göra då är att lägga mig med en kudde under magen och sen vänta på att smärtan ska gå över. Jag börjar bli van med det här nu. Det är nog 5 gången sedan sommaren.

Det finns inget att göra och har man otur så kan man ha så här vid varje ägglossning :(.

Smärtan är fruktansvärd när den når sin kulmen. Efter att den värsta smärtan släppt så är man alldeles öm i magen och vätskan rinner nedåt i magen så sen gör det ont att sätta sig ner i flera dagar.

Som tur var så kunde jag åka till jobbet ändå, dock en timme senare än vanligt.


Johan var hemma med sjuk liten Martin idag. Han har feber och snorar och nu börjar vi bli riktigt less på det här. När ska det vända. Det är så synd om honom som ska behöva vara så sjuk hela tiden.

Farmor och farfar fick komma in och passa Martin medans vi var på banken.

Efter bankbesöket fick jag åka till "Stockholms närhet" för att ha möte med kollegorna där. Det gav ganska mycket.

Pinsamt bara att jag satt och gäspade på mötet. Jag är så trött och nyss fick jag ångest över att behöva ställa mig och stryka kläder till morgondagen, men så kom jag på att det är min tur att vara hemma med Martin.

Då kan jag skrota runt i mysbyxor :).


Tjingeling

Skapa flashcards