Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Läkarbesök med lillglutte

Av Eva - 16 augusti 2010 22:15

Förskolan är stängd i dag och i morgon så sambon har tagit ledigt. Jag hade gärna varit hemma, men har alldeles för mycket att göra på jobbet för att det ska fungera.


Martin hade läkartid hos Barnspecialistmottagningen idag. Det var en efterkontroll för att se hur hans astma har blivit.

Han har inte haft något astmaanfall sedan i mars och det är jätte skönt.

Så fort han fick se en "vit rock" (sjuksköterskan) så började han att gråta.

Lilla plutte.....han kommer nog ihåg svängarna till akuten.

För att kunna väga honom fick jag kliva upp på vågen och sen kliva upp med hononm för att sedan dra av min vikt....hm...inser att jag behöver gå ner några kilon ;).

Det gick jätte bra när vi väl kom in till läkaren. Vi ska fortsätta med kortison inhalator när han rosslar i bröstet eftersom det tyder på en infektion.

Dom gjorde även ett pricktest mot katt och som tur var så visade det ingenting. Katterna är som sagt kvar eftersom vi inte hittat något bra hem till dom.


Vi orkade inte göra någon mat i dag så vi lyxade till med kebab ( inte bra om ni läser några meningar upp, ja min vikt menar jag ;)).


Tjingeling

 
 
Jag/Sanna

Jag/Sanna

17 augusti 2010 13:22

Det är så tyråkigt att behöva tänka på vad man äter eller se sina kilo på vägen varför det bästa är att bara äta mindre av allt. Så gör jag just nu sedan semestern och har minskat 1 kg. Har ökat lite på obitreken varför jag tror att den också gör att jag ökar i vikt lite.

Stackars lilla gubben och hoppas han slipper elaka infektioner som utlöser astman i höst bara. Skönt att det inte var katterna det berodde på och bra att du testade honom.

Klart du ska ha djur om du längtar och inger är ju omöjligt. Ko med kalv är ju underbart.

Kramen till dig!

http://sancha.bloggplatsen.se

Eva

17 augusti 2010 22:50

Jag äter alldeles för mycket godsaker :). En orbitrek har jag funderat länge på. Vi har inte haft plats förr, men nu när vi har flyttat till hus så borde jag kunna klämma in den i något hörn ;).

Nja, det blir nog ingen kossa...hehehe...!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skapa flashcards