Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Eva - 24 augusti 2008 18:48

Så var man hemma igen. Har varit vid Västerbol med mamma och farbror Benni hela helgen. Mamma och jag var ut en liten sväng i skogen för att titta efter svamp, men hittade bara lite grand. Jag önskar att jag kunde gå längre eftersom jag älskar att vara ute i skogen, men i mitt tillstånd så går det inte så bra. Har skitont i fogar och rygg och det gör mig så frustrerad...! Ska man behöva ha så här i 5 veckor till???? Jag som tänkte försöka jobba heltid igen, men det är nog bara att glömma. Något är i kläm i ryggen för smärtan strålar ner i benen och benen viker sig på mig. Suck!

Usch, nu är jag gnällig igen.... =).

Annars har det varit en lugn och skön helg. Det finns inga måsten och man slipper ha dåligt samvete för att man inte gör någonting.

Vattnet i brunnen luktar inte illa längre så vi kunde använda oss av det till tvättning och disk. Jag som hade släpat med mig 50 liter vatten :).

Det var bara att hälla ut...!

Jag hoppas jag kan åka upp nästa helg också....det börjar ju att närma sig nu och man vet ju aldrig när lillpyre bestämmer sig för att titta ut.

Svårt att förstå att jag redan har gått 35 veckor.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards