Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Så var man nyklippt och fin i håret för ett tag

Av Eva - 13 augusti 2009 19:31

Vad skönt det var att åka till frissan idag. Dom klyvna topparna åkte av och håret fick sig en uppfräschning av ljusa slingor i utväxten. Jag undrar vad jag egentligen har för hårgfärg på riktigt? När jag var liten så var det ljust, men för varje år så blir det mörkare och har nu någon råttfärgad nyans vad jag kan se av den utväxt som blir.

Jag skulle vilja ha mörkt hår för då kan man göra så mycket roliga toningar i olika nyanser. När man har sånt här hår som mig och dessutom är ganska blek så finns det inte mycket att välja på mer än just ljust.


Martins farmor och farfar tog en promenad och hade picknick ute i det gröna. Det hade gått jätte bra och han var så snäll och fick så mycket beröm av dom :).

Vi bjöd dom på lax i ugn med ris och sallad till middag.


Jag fick ett sms av en kompis för en stund sedan som frågade om vi ville följa med på en camping över en helg framöver och det nappade vi direkt på.

Synd att man inte känner någon som har husvagn som man kan låna. Nu får vi hyra en stuga istället och det finns ju inga avlopp i dessa stugor. Knepigt att göra rent Martins tallrik och sånt, men det går väl på något vis. Dom har ju diskrum (inte direkt min grej) men det funkar.

Det verkar som vi blir några familjer som åker och det ska bli jätte kul.

2 har husvagn så det är väl i deras förtält vi lär sitta förstår jag ;-).


Nu ska jag gå och fixa till min farm :). Har fastnat i något som heter Frarmville på FB. Man har en liten farm där man köper djur, träd och grejer + att man sår grödor som man sen skördar och får pengar till att köpa mer grejer.....hehehe...jag vet, det är lite nördigt, men kul för ett tag.

Ni som inte har FB, ni förstår inte hur beroendeframkallande det är ;-).


Tjingeling



 
 
♥ Jempajenny - tävling i bloggen just nu!

♥ Jempajenny - tävling i bloggen just nu!

14 augusti 2009 19:40

För första gången på måååånga år är jag faktiskt helt naturell i håret och det var inte så illa som jag trodde...*ler*

http://jempajenny.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards