Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 24 april 2010

Tjingeling

Av Eva - 24 april 2010 20:00

Idag var Martin feberfri så då tänkte vi att vi skulle åka en sväng till Viksta marknad. Där har dom allt från skrot till finare saker :).

På väg dit mötte vi brorsan som då ringde upp och frågade om vi hade gummistövlarna med oss. Vaddå sa vi, då berättade han att det var jätte lerigt och skitigt där.

Äsch, tänkte vi så vi åkte dit ändå.

Hm....snacka om lera. Vi gick kanske 50 meter innan vi insåg att vi inte kunde gå där med barnvagn. Vi vände och åkte därifrån.

Istället åkte vi till svärföräldrarna och där fick Martin vara ute och leka en stund. Han gungade och krattade, men det bästa var när hans farbror Krister kom med traktorn :). Han blev jätte glad och han fick sitta i med sambon.

Då var lyckan gjord ;).

På väg hem stannade vi hos farbror Krister och där fick Martin mata höns och ankor. Det tyckte han var jätte kul. Han fick även åka moppe med pappa en liten bit. Så det har varit en lyckad dag för Martin idag.


Själv sitter jag här helt slut och undrar hur jag ska orka se Millenium ikväll. Den börjar ju kl 21 och håller på ett tag. Jag som alltid var en kvällsmänniska har fått vända på allt eftersom Martin vaknar tidigt.


Vi har inte riktigt gett upp om huset ännu. Dom ska ha en till visning nästa helg för dom måste bli av med det eftersom dom köpt nytt hus.

Kanske köper vi det ändå, och sen tvingar fram ett officialservitut den dag vi ev flyttar.

Vi vill så gärna ha huset. Jag hade till och med funderat ut vilka gardiner jag skulle ha i fönster :).

Vi får se hur vi gör.


Tjingeling

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se