Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Eva - 4 februari 2010 17:07

Sitter och väntar på att bli upphämtad av en arbetskollega. Jag blev medbjuden av min "gamla" avdelning att ut och äta ikväll ;-). Jag fick byta avdelning vid årsskiftet, men tydligen ville den "gamla" att jag skulle följa med ändå. Dom är för rara ;-).


Jag har varit hemma idag också fast jag jobbade några timmar hemifrån.

I morgon SKA jag till jobbet igen. Jag LÄNGTAR!.

Fast det var ganska skönt att sitta hemma och jobba för på dom timmarna hann jag mer än vad jag hinner på 1 dag annars. NICE!

Man skulle kanske ta och jobba hemma lite oftare ;-).

På jobbet blir man störd hela tiden, jag har inga speciella "öppet tider" så därför tror alla att dom kan stövla in hur som helst och när som helst.

Jag har väl mig själv att skylla eftersom jag har skämt bort dom med min service, men snart blir jag nog tvungen att säga ifrån för när jag har massor av bollar i luften så är det lätt att jag tappar allihopa. Hm...!

Är det något jag önskar så är det mer tid, tid till att koncentrera mig på det som är viktigt och som jag inte hinner med.


Nu ska jag i varje fall ut och äta god mat i goda vänners lag :).

Tyvärr så blir det inget vin till, jag som är så SUGEN.

Jag stoppade i mig en Dexofen igår kväll så att jag skulle sova lugnt med lilla fossingen och det ska gå två dygn innan man får dricka alkohol. Om man dricker alkohol med dessa tabletter så kan man få andingsförlamning och hjärtsvikt och det är ju dumt att chansa ;-).

Hade jag vetat det så hade jag givetvis inte tagit denna skittablett igår.


Tjingeling

Skapa flashcards