Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Eva - 9 februari 2010 09:49

Jag är hemma för Vård av barn idag med Martin. Premiär! Han har hosta, näsan rinner och feber. Lille plutt :(.

Johan var hemma med honom igår så nu kör vi varannan dag tills Martin är bra igen.

Det är inte rätt tillfälle kan man säga för jag har hur mycket som helst att göra på jobbet just nu. Först var jag sjukskriven i 4 dgr förra veckan för foten och nu det här...Puh!


Inte nog med det så har Michelle åkt på en Stafylokockinfektion. Det började med att hon fick tillbaka sin böjveckseksem (har inte haft på många år) och då fick hon en infektion i dom.

Jag ringde läkaren igår och vi fick komma direkt.

Så nu går hon på Antibiotika och ska smörja med en kortisonsalva som också innehåller Antibiotika. Efter 10 dgr ska hon använda en annan stark kortisonsalva och efter några veckor gå ner till Hydrokortisonsalva.

Hon har eksem med stora varblåsor på armarna, hals, bröstet, ansiktet och hårbotten. Ni ska se hur hennes ena öra ser ut. Jag fick en chock när läkaren lyfte på håret för det var bland det värsta jag sett.

Hela örat är bara en enda varklump. Usch..äckligt.

Jag blev så irriterad över att hon inte visat mig det, men hon är livrädd att jag ska pilla och göra rent. Skitunge ;-).

Nu får hon ha alsolspritsförband runt hela örat för det bara rinner gul vätska.

Hoppas bara att hon sköter det här nu så att hon får bort det.

Det gäller att fortsätta smörja även fast hon är bra.


I morgon får jag äntligen ta bort stygnen på foten. Det ska bli jätte skönt för jag tror det är dom jag lider värst av nu.

Jag får fortfarande sitta med foten högt hela tiden eftersom den fortfarande ömmar, men det är mycket bättre nu än i förra veckan. Jag kan gå på den ganska bra också :). När jag sätter på mig sandalen så gör det ondare så igår på jobbet gick jag bara i raggsockor. Skönast så.

Jag längtar tills jag kan sätta på mig en vanlig sko igen, men det tar nog ett tag till.

Igår körde jag bil för första gången och det gick jätte bra. Det är lättare att köra bil än att gå...hehehe!

När jag opererar vänsterfoten i höst så kommer jag att kunna köra bil från dag 1 eftersom jag har automat. Bra va? Inte för att jag känner mig så sugen att göra andra foten, men det är ju tyvärr tvunget om jag vill fortsätta gå på mina fötter i många år framöver.


Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards