Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Eva - 23 februari 2010 22:17

Igår fick vi reda på att Michelle är allergisk mot katter :(.

Nu står vi i valet och kvalet över hur vi ska göra med Ozzy och Alice.

Det är jätte svårt att omplacera katter och man vill att dom ska hamna i ett BRA hem som man även kan hälsa på. Usch, det är så svårt. Dom är ändå 8 och 10 år gamla och Ozzy har blåsljud på hjärtat så det blir nog svårt att hitta ett hem åt dom.

Helst av allt vill jag att dom hamnar tillsammans i ett hem på landet där dom har möjlighet att gå ut, att dom är fortsatt försäkrade, blir vaccinerade, får rätt mat, det ska inte finnas andra djur, men gärna barn....osv....listan kan göras lång.

Kanske är det bäst att låta dom somna in :(.

Jag har beklagat mig över dessa katter ofta (måste erkänna att dom är i det jobbigast laget), men nu när vi verkligen står inför att omplacera dom så är det inte kul.

Vi vågar inte ha dom kvar länge till eftersom Michelles allergi kan utvecklas till astma och ännu värre saker. Jag har misstänkt att hon är allergisk för hon nyser jämt. I höstas hade hon en envis hosta som tog 3 månader innan den gick över och sen bröt hennes gamla böjveckseksem ut igen så hon såg hemsk ut.

Martin har också problem med eksem och han har även förkylningsastma.

Jag ska faktiskt erkänna att jag tror även jag reagerar på dom. Jag är jämt täppt i näsan och nyser och nu när jag är lite förkyld är det jätte jobbigt. På jobbet mår jag mycket bättre, men så fort jag kommer hem känner jag att det börjar svida i näsa och ögon.

Kanske dags att hela familjen sätter sig ner och verkligen pratar igenom detta.

Vilket beslut vi än tar så blir det jobbigt.


Tjingeling


Ovido - Quiz & Flashcards