Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Opererad och klar

Av Eva - 29 januari 2010 20:15

Så där ja, nu var man nyopererad och klar. Det gick över förväntan bra, men jag måste erkänna att bedövningssprutorna var bland det jävligast jag har gjort ...FÖRLÅT språket. Jag höll sjuksköterskan i handen under tiden och stackars henne för jag knep den hårt ;-).

Sen rullades jag i rullstol till operationssalen, det var faktiskt första gången jag åkte en sån.

Personalen var jätte gulliga ortopeden var super, han drog limmerickar och en massa annat kul. Bäst av allt var när han började sjunga om Sloggi, Trosmärket ni vet...hehehe...jag skrattade så jag höll på att dö :). Vilken underbar läkare.

Jag fick höra att det kunde vara lite obehagligt när dom borrad, sågade och hamrade på benet eftersom vibrationerna fortplantar sig i skelettet, men jag tyckte inte det kändes något speciellt alls.

Som sagt, jag skrattade mest.

Sen rullades jag till salen igen och där fick jag kaffe och renklämma (2 st för jag var jätte hungrig). Det var jätte gott för jag var verkligen jätte hungrig.

Jag fick äta frukost före kl 7 i  morse och jag kan inte äta så tidigt på morgonen så det blev bara några skedar filmjölk.

Sen fick jag visa att jag kunde gå ordentligt. Jag ska inte halta när jag går och det var inte lätt med en bedövad fot som kändes som en stor klump, men jag fick godkännt.

Johan hämtade mig kl 15 idag och bedövningen har gått ur, men konstigt nog har jag inte ont än. Kanske har inte hela bedövningen gått ur än eller så är det värktabletterna jag äter som gör att jag inte känner något. Det kliar i själva operationssåret känner jag.

Det är svårt att gå eftersom bandaget är så stort att stortån hamnar i luften. Hur ska man kunna gå på hela foten då?

Jag ska sova på  soffan i natt så att jag får ligga i fred. Vid 3-4 tiden ska jag ta värktabletter så jag vet inte om jag måste sätta klockan på alarm kanske. Tydligen är det väldigt viktigt att jag följer "värktablettsschemat" för om värken bryter ut helt så går den inte att få bort och det vill man ju inte :(.

Så nu går jag på Alvedon, Ipren och en morfintablett. Det är fint det ;-).


Nu ska jag kika lite på Let´s Dance.


Tjingeling

 
 
Ingen bild

skånepågen

31 januari 2010 15:31

Med hopp om snar bättring och att tabletterna lindrar.

 
Jempajenny

Jempajenny

31 januari 2010 19:18

Ja, du... Dagens ungdom! Det kanske är så att det är vi som är gamla! *ler*

Skönt att höra att operationen gått bra. Visst var det en Hallux valgus-operation du gjorde? Hoppas att det läker snabbt.

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Jag /Sanna/

Jag /Sanna/

2 februari 2010 12:49

Åh vad du var duktig gumman. Hoppas det sista blogginlägget inte ska vara negativt.

Kramen igen!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se