Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Tro eller inte tro

Av Eva - 13 juni 2009 18:25

Har ni någon gång varit med om saker som ni inte kan förklara eller tror ni inte alls på det övernaturliga?

Jag har alltid varit med om konstiga saker som händer och det är tillhör nästan min vardag. Det har varit lugnt på den fronten ett tag nu och jag börjar att sakna mina upplevelser. Kanske är det Martins födelse som har gjort mig okoncentrerad och inte lika öppen längre.

Att se och höra saker verkar vara något som finns i vår släkt för det är många släktingar som också är med om saker.

Skriv gärna en kommentar om ni varit med om något ni inte kan förklara.

Jag tycker det är jätte intressant att får höra andras upplevelser.


Jag kan berätta om några upplevelser jag har haft.

I lägenheten jag bodde i innan jag träffade Johan var det ganska mycket som hände. Flera ggr per dag lät det som jag fick post i brevlådan och varje gång jag gick dit så var det ingen post. Inte ens reklam.

Det kulminerade och blev så intensivt att jag till slut började att bli riktigt irriterad. Jag kommer ihåg en gång när jag stod och diskade och hörde "posten" som ramlade ner i brevinkastet. Jag sprang och ryckte upp dörren och tittade ut i trappuppgången. Ingen där. Jag stängde dörren, mycket irriterad, vände och började gå mot köket och vad får jag höra precis bakom ryggen, jo "posten som trillade ner. Då gav jag upp och sa att okej, håll på då. Efter det lugnade det faktiskt ner sig.

Det var även andra saker som hände där.


Sen när Johan och jag flyttade ihop så hade vi soffan i vardagsrummet så att om man satt där så såg man spegeln ute i hallen.

En kväll berättade Johan att han såg en spegelbild av någon som gick i hallen. Han är en sån som inte tror på sånt här så jag blev riktigt snopen när han berättade detta för mig. Det gick inte så lång tid så såg jag samma sak själv. Nu har vi soffan åt ett annat håll så nu ser vi inte längre, men jag känner att det är något i hallen och en bit in i vardagsrummet.

Jag kan sitta i soffan och bli helt iskall, precis som något går igenom mig och även fast det är jätte varmt inne så blir jag helt iskall.

Krukor och glas har snurrat mitt framför ögonen på mig. När glaset snurrade på bordet var även Michelle med och såg allt. Hon är väldigt känslig och är nog ännu mera öppen än vad jag är. Det har gått så långt att hon vill flytta här ifrån eftersom hon tycker det är otäckt. Hon har sett en person sitta vid köksbordet och även en person sitta i soffan.

Hon upplever det som att det är hon som är inkräktaren och att dessa andar inte vill ha henne här. Hon blir nästan fysikst knuffad i ryggen när hon är i hallen. Jag har försökt att prata med henne om hur hon ska försöka stänga sig själv, men det är inte så lätt för henne.


Det här är bara några saker av det som hänt. Det har till och med hänt saker på jobbet där jag har upplevt fysiska saker, men det kan vi ta en annan gång.


Som sagt, skriv gärna och berätta om det ni varit med om.


Tjingeling

 
 
Jennie

Jennie

13 juni 2009 19:11

Jag har inte varit med om nåt själv men jag tror ändå på sånt! En av mina kompisar har gått i lära hos Terry Evans (heter han så)och han har varit med om massor av liknande händelser.

Apråpå det här med att röja i lådor och skåp, jag har flyttat om lite så att det bara är barnvänliga saker där han kommer åt. Jag tror att man blir tokig annars.

http://jtv.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

13 juni 2009 20:15

Solen var med på nyheterna SMHI! Idag men kommer att synas imorgon men sedan blir det regn igen.

Vi har något som ingen kan förklara i vårt hem och ibland kan det gå långa tider och det är tyst men så sätter det igång igen. Båda barnen samt mannen och jag har alltså känt av det. Ett tag efter min fars bortgång tänkte jag ringa "det okända" för då var jag ledsen och upprörd flertaler gånger. Det får jag berätta om i bloggen vid tillfälle.

Jag tror att en del bara är känsligare än andra och sedan kanske man ärver vissa saker också.

Trevlig kväll och ska ta lite kaffe innan jag fortsätter ett tag till. Mannen hålls ute med plattläggningen och det lär väl pågå tills mörkret kommer...hihi
Kram.



http://sancha

 
Sussi

Sussi

14 juni 2009 00:17

Jag tror på övernaturliga händelser..
Jag har hört trappsteg i trappan på vårat landställe (även min pappa hörde det). Lamporna släcktes då och då sent på kvällarna. Undrar om dom ville att vi skulle sova då :-) Som tur var så har jag inte upplevt nånting i huset vi bor i nu. För samtidigt som jag tycker det är fascinerande så blir jag lite rädd samtidigt.

God natt
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
♥ Jempajenny

♥ Jempajenny

15 juni 2009 12:12

Jag tror helt klart att det finns en "andevärld" eller vad man nu vill kalla det och att olika människor är olika mottagliga för händelser. Tyvärr verkar jag ganska okänslig själv och har inte upplevt något särskilt i vuxen ålder. Men lite läskiga händelser när man var i tonåren och experimenterade med Anden i glaset, har jag upplevt.

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

15 juni 2009 13:26

Jag är inte troende på/av nåt, men sån't där är det många som upplevt så nåt måste det finnas i det. Sån't tror jag på :-)
Har inte upplevt nåt själv.

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards