Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Eva - 13 juni 2009 22:30

Jag har precis gjort ett test på Försvarsmaktens hemsida. Behöver jag säga att det gick åt pipan eller? Det var inte riktigt min gjej :).


Av Eva - 13 juni 2009 18:25

Har ni någon gång varit med om saker som ni inte kan förklara eller tror ni inte alls på det övernaturliga?

Jag har alltid varit med om konstiga saker som händer och det är tillhör nästan min vardag. Det har varit lugnt på den fronten ett tag nu och jag börjar att sakna mina upplevelser. Kanske är det Martins födelse som har gjort mig okoncentrerad och inte lika öppen längre.

Att se och höra saker verkar vara något som finns i vår släkt för det är många släktingar som också är med om saker.

Skriv gärna en kommentar om ni varit med om något ni inte kan förklara.

Jag tycker det är jätte intressant att får höra andras upplevelser.


Jag kan berätta om några upplevelser jag har haft.

I lägenheten jag bodde i innan jag träffade Johan var det ganska mycket som hände. Flera ggr per dag lät det som jag fick post i brevlådan och varje gång jag gick dit så var det ingen post. Inte ens reklam.

Det kulminerade och blev så intensivt att jag till slut började att bli riktigt irriterad. Jag kommer ihåg en gång när jag stod och diskade och hörde "posten" som ramlade ner i brevinkastet. Jag sprang och ryckte upp dörren och tittade ut i trappuppgången. Ingen där. Jag stängde dörren, mycket irriterad, vände och började gå mot köket och vad får jag höra precis bakom ryggen, jo "posten som trillade ner. Då gav jag upp och sa att okej, håll på då. Efter det lugnade det faktiskt ner sig.

Det var även andra saker som hände där.


Sen när Johan och jag flyttade ihop så hade vi soffan i vardagsrummet så att om man satt där så såg man spegeln ute i hallen.

En kväll berättade Johan att han såg en spegelbild av någon som gick i hallen. Han är en sån som inte tror på sånt här så jag blev riktigt snopen när han berättade detta för mig. Det gick inte så lång tid så såg jag samma sak själv. Nu har vi soffan åt ett annat håll så nu ser vi inte längre, men jag känner att det är något i hallen och en bit in i vardagsrummet.

Jag kan sitta i soffan och bli helt iskall, precis som något går igenom mig och även fast det är jätte varmt inne så blir jag helt iskall.

Krukor och glas har snurrat mitt framför ögonen på mig. När glaset snurrade på bordet var även Michelle med och såg allt. Hon är väldigt känslig och är nog ännu mera öppen än vad jag är. Det har gått så långt att hon vill flytta här ifrån eftersom hon tycker det är otäckt. Hon har sett en person sitta vid köksbordet och även en person sitta i soffan.

Hon upplever det som att det är hon som är inkräktaren och att dessa andar inte vill ha henne här. Hon blir nästan fysikst knuffad i ryggen när hon är i hallen. Jag har försökt att prata med henne om hur hon ska försöka stänga sig själv, men det är inte så lätt för henne.


Det här är bara några saker av det som hänt. Det har till och med hänt saker på jobbet där jag har upplevt fysiska saker, men det kan vi ta en annan gång.


Som sagt, skriv gärna och berätta om det ni varit med om.


Tjingeling

Av Eva - 13 juni 2009 16:27

Eftersom Martin var vaken så länge igår så gick vi upp först kl 9.30 idag :).

Han vaknade kl 6 och fick komma över i min säng och sen sov vi vidare. Riktigt skönt. Inget ont som inte har något gott med sig.


Jag har varit upp till Gränby centrum och shoppat lite till mig själv idag. Fick tag i linnebyxor och två toppar. Jag åkte till Siba för att kolla om dom hade kameror, men det dom hade knappt några.

Jag måste ta mig ner på stan till någon fotobutik så att jag kan få hjälp med att köpa en digital systemkamera. Är riktigt sugen på att köpa en nu, men jag har fortfarande inte bestämd vad det blir för märke.



Skapa flashcards