Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Makrill i tomatsås, är jag den enda som gillar det?

Av Eva - 14 maj 2009 21:51

Katter har ett sjätte sinne, det har jag alltid sagt.

Jag tycker om makrill på hårtbröd och jag behöver bara närma mig skafferiet, ta fram det och vips så sitter det en katt nedanför. Hur kan dom veta att det är just makrill jag tar fram? Jag har ju inte ens öppnat burken.

Sen sätter dom igång och skriker så jag måste först ge dom en liten smakbit innan jag kan äta själv. Dom får inte så mycket för jag vet inte om tomatsås är så bra för katter ;).

Jag blir alltid hungrig sent på kvällen och då är det perfekt att äta. Det känns inte så onyttigt och fisk ska ju göra en smart har jag hört ;).

Sen får jag lugn stund för mig själv för varken Johan eller Michelle tål lukten. Perfekt när det är något på teven som jag vill se..hihihi!


Nu lutar det åt kudden. I morgon vill jag vara utvilad för då ska Eva, Tuva, lilla Martin och jag till IKEA. Det ska bli så kul att träffa dom.


Natti natti

 
 
Sofia

Sofia

14 maj 2009 22:11

Jag gillade det när jag var liten och köpte hem en burk för ett tag sen, men fy vad äckligt det var.

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Cilla

Cilla

14 maj 2009 22:38

nej fy f-n... Äckligt, kattmat e vad det är Eva!!
Ses vi på lördag då?? om det e fint väder kan ni väl komma tidigt!! Grilla?? Vin!!!
Snäll din mamma var som betalade stolen.
Hälsa Eva & Tufsan..
Kram Kram

http://cillalindblad.bloggagratis.se

 
Magnus

Magnus

14 maj 2009 23:27

Jag tycker det är supergott. Just på en hård macka också...som du skriver: ett perfekt kvällsmål.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

15 maj 2009 05:37

Makrill i tomatsås är bästa pålägget! Tyvärr är jag inte ensam i familjen om att tycka det så här är det krig varje gång det handlas hem.

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

16 maj 2009 20:16

Nej! Jag me', jag me'!!! Gott. Min svägerska brukade göra pizza med makrill! Kanske var att ta i lite. Nej, på hårdmacka eller mjukbröd. Mums. O supergott i skogen/på fjället!

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se