Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Eva - 22 maj 2009 22:03

Nu börjar jag längta efter en dusch. Det är mysigt att vara här, men jag känner inte mig fräsch när jag inte får duscha ordentligt. Håret börjar bli flottigt och det är ett alldeles för stort företag att tvätta det här. Vi har bara ett tvättrum där man kan tvätta sig i ett lite handfat. Vattnet måste värmas först eftersom det bara finns kallt odrickbart vatten i kranen. Eller kran är synd att kalla det, det ser mer ut som ett stort böjt rör som kommer ut från väggen i köket :). Det är ett himla kånkande på hinkar hela tiden.

3 nätter är det längsta jag kan vara här vid torpet, sen längtar jag hem till bekvämligheterna.


Vi var och hälsade på I-M idag och dom håller på att rusta och gör jätte fint vid deras stuga. Jag är lite avundsjuk, dom har toalett och dusch. Ett riktigt badrum....det jag saknar mest här.

På kvällen kom Johan och lillbror som hade varit ute och fiskat hela dagen, men brorsan åkte hem igen och Johan stannar kvar. Han har lovat att ta Martin i morgonbitt. Åh så skönt. Då ska jag försöka sova ;).

Michelle har suttit och chattat med sina vänner nästan hela dagen. Vilken tur att jag fixade internet via mobilen till min bärbara. Blogga och chatta går ganska bra, men att tex gå in på aftonbladet.se går inte så bra. Visst går det, men då har jag hunnit somna innan sidan är klar..hehehe!


I morgon åker vi hem igen. Ska bli ganska skönt faktiskt, fast om några dagar vet jag att jag längtar hit igen. M och B som alltid brukar vara här har inte varit här denna gång och då är det inte lika roligt. Dom är helt underbara och jag saknar dom jätte mycket när vi är här.


Ha det så gott så länge.

Natti natti

Av Eva - 22 maj 2009 07:06

Godmorgon. Vi har sovit gott i natt. Det är bara Martin och jag som är vakna just nu. Mamma och Michelle sover än.

Martin sitter och tittar på en fluga som kryper omkring och det ser ganska kul ut....:). Han har aldrig sett en sån förr.

Jag är lite skadad, jag klämde fingret på barnvagnen igår och nu är den del av min fingertopp borta. Nu överdrev jag kanske lite, men det försvann faktiskt en bit och det svider som tusan :).


Ha ha ha....tittar just nu ut genom fönstret och ser Norsvensken Lukas klia sin bakdel mot ett par buskar ;). Det har varit mycket mygg och knott så jag förstår att det kliar.


Idag ska vi hälsa på mammas väninna I-M som har en stuga ca 4-5 km här ifrån. Dom håller på och rustar så det ska bli kul att se hur det ser ut.

Nu ska jag försöka surfa vidare, men det blir dåligt med bloggläsandet när vi är här eftersom det knappt går att komma ut på internet.


Ha det så bra allihopa.

Kram




Skapa flashcards