Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Klagomur

Av Eva - 30 oktober 2009 15:23

Idag har jag arbetat halvdag. Jätte skönt! Efter jobbet var jag och handlade och fy f*n vad med folk det var ute. Överallt håller dom på att bygga om vägar så jag fick ta världens omväg hem och trafiken stod helt stilla på vissa ställen. Uppsala kan dom snart döpa om till Rondellsala för det är ta mig tusan rondeller överallt.

Visst är det smidigt med rondeller, ja om folk kunde köra i dom vill säga. Nej, fram för fler rödljus för som det är nu så är det ren livsfara att vara ute och åka här i stan. Folk kör som idioter.

Det är ett under att man inte krockat ännu.

En del stannar och släpper fram bilar i rondeller, en del blinkar höger, men svänger vänster, En del blinkar vänster men svänger höger. Bäst är dom som börjar blinka höger när dom kör i rondellen och sen visar det sig att dom ska rakt fram. Vägverket skulle behöva skicka ut information till alla hur man kör i en rondell.

På stenåldern när alla grånackar var unga så fanns det inte rondeller och hur ska dom då göra rätt när dom aldrig har fått lära sig.


När ändå klagomuren är igång så vill jag även klaga på järnvägsövergångar här i Uppsala. När Michelle och jag skulle på bio igår så fick vi vänta på 4 tåg och kön med bilar bara växte bakom oss. Jag tror vi stod och väntade i över 10 minuter. Man ska inte ha bråttom om man ska ta sig någonstans här i stan. Den vanliga vägen ner till stan är avstängd pga bygge (ovanligt) och kommer så att vara i flera år framöver så nu måste man köra runt halva stan innan man kommer ner och snabbaste vägen ner är just denna över järnvägen. Ja, om det inte kommer en massa tåg.

Sådär ja, nu har jag fått klaga av mig lite ;). Ni väljer ju själva om ni vill läsa eller inte....hehehe!!!


Hoppas ni får en underbara helg!


Tjingeling


Ps. Hahaha....när jag skulle skriva Rubrik på blogginlägget så skrev jag klagomus istället för klagomur...hehehe tur att jag upptäckte det i tid :).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Skånepågen

30 oktober 2009 17:25

Härligt och mänskligt skrivet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se