Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 15 juli 2009

Av Eva - 15 juli 2009 22:22

Hehehe...jag var en usel fotograf idag för det blev inte många bilder från dagen.


Världens sötaste små grisbebisar.

En vacker påfågel som låg bredvid caféet. 


Av Eva - 15 juli 2009 21:46

Sådär, nu är vi hemma igen. Martin har ätit kvällsgröt och badat och ska nu snart gå och sova.

Det började lite stressigt i morse. Martin vaknade först kl 8.30 Ops! Vi som skulle åka iväg tidigt, men det var bara att glömma. Det blev en snabbdusch och frukost och sen bar det iväg. Först hämtade vi upp mamma på landet.

När vi kom fram till Furuvik så fanns det inga parkeringar och jag menar verkligen att det inte fanns några. Vi åkte runt i nästan 1 timme innan vi gav upp och gjorde som många andra, vi parkerade på bussparkeringen ;-).

Det var helt hysteriskt på parkeringarna. Vi såg jätte många bilar bli inparkerade i hörn....jösses, hur hade dom tänkt att dessa bilar ska ta sig ut? Man slutar aldrig att förundras.

När vi valde bussparkeringen så sa vi att vi hellre tog böterna än att köra runt mera. Martin var vrålhungrig så vi hade inget val. Vi nästan sprang till restaurangen inne på Furuvik eftersom Martin var hungrig och jag skulle värma en barnmatsburk till honom. Där var det kö och fanns inga platser.

Vi gav upp så jag gick in och värmde burken och gick sedan ut och satte oss på en bänk och gav honom mat där. Mamma och sambon gick in för att beställa mat ( tänkte sitta ute på gräsmattan och äta), men då ringde sambon och sa att dom hade fått ett bord. Vilken lycka. Problemet var bara att jag knappt tog mig in med barnvagnen och folk flyttar inte på sig när man kommer med vagn. Jag hade lust att leka bowlingklot och ta sats med vagnen, men så kan man ju inte göra. Jag fick gå in en annan ingång och krångla mig fram mellan människor och bord och till slut kom jag fram till slutdestinationen, bordet!! Puh...jag var helt svettig.

Vi fick vår mat, Nachotallrik..mums, inte dumt!

När vi hade fått lite mat i magen och var mätta och belåtna kunde vi ta allt i lagom takt, titta på djuren, åka karusell, jag fick upp mamma i skeppet och det var som vanligt riktigt kul. Jag höll på att skratta ihjäl mig.

Sen var det dags för Matin att äta ännu en burk, men då var det lugnt på restaurangen. Vi fikade gott på ett litet mysigt café där vi tittade på kajbebisar som hade fullt sjå med ett bullpapper.

Sen bar det av hemåt och jag satt och spelade Bubbel town på mobilen så hemresan kändes inte lika lång som ditresan.

Nu känner jag mig mör i fötterna och det är högläge som gäller för fossingarna ikväll.

Bilder från dagen kommer ut senare. Kameran var inte framme många ggr och jag hade den vanliga kompakta med mig eftersom jag inte orkade släpa på systemkameran idag.


Tjingeling

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards