Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Eva - 29 juli 2009 17:27

Jösses, virka är jag bra på, men själv monteringen går jag bet på :).

Det var meningen att jag skulle virka en söt liten åsna , men istället ser det ut som något katten släpat hem. Huvudet blev för stort så den ramlar framåt hela tiden. Det där med hopmonteringen var inte riktigt min grej känner jag ;-).

Ögonen kunde jag inte göra klara eftersom jag inte har något svart garn. Kanske är det ingen idé att göra klar den för den blev verkligen inte gullig.

Jag ska nog prova virka något enklare så kanske jag får in snitsen på det.

Jag var ner på stan och köpte fyllningsvadd idag så jag måste ju göra fler små figurer. Jag har stoppning så det räcker till en hel liten armé.

När jag ändå var på stan så passade jag på att köpa en ny fondation och läppglans på Face. Sen vidare till Kicks för min dagkräm håller på att ta slut. Sen var jag in på New Yorker och köpte 5 toppar till mig själv :-).

Dom har jätte mycket fina kläder till ett bra pris. Jag vet ju förståss inte hur dom blir när man tvättar dom, men det visar sig väl.

Jag köpte även garn på ett ställe och när jag kom hem upptäckte jag att det är sånt där garn som trådar sig.....morr!!! Tur att det var rea på det.

Jag ska nog hålla mig till det garn som finns på Coop. Det tycker jag är bra att virka i.

Sen var jag in på Ica och handlade massor av grönsaker, tonfisk, räkor, kräftstjärtar m.m så nu blir det sallad för mig resten av veckan.

Johan och jag åt en varsinn med tonfisk i och det var super gott.

Tyvärr är jag döhungrig nu igen och vet inte vad jag ska äta. Det får bli morötter eller hårda mackor med makrill på. Jag måste försöka krympa bilringen runt magen så nu måste jag försöka vara duktig.

Annars blir det snart ett traktordäck jag släpar på ;).


Tjingeling


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards