Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Eva - 13 juli 2009 23:36

Jösses, vart tar tiden vägen? Vi åkte till stugan i fredags och jag kom hem idag. Det blev en snabb dusch och så vidare till svärföräldrarna.

När vi kom försökte jag läsa igen en del bloggar ( hänger inte riktigt med längre ;)), men sen började jag att prata med Cilla i telefonen och nu sitter jag här i bloggvärlden igen. Jag skulle vilja titta på bilder jag tagit i helgen, men det får jag nog börja med i morgon för snart är det dags att sova.


Helgen har varit bra. Vi fick fint väder trots att det skulle bli dåligt och det tackar jag hemskt mycket för ;).

Tyvärr så hade alla grodbebisar fått för sig att dom skulle lämna den lilla igenväxta sjön och bege sig till skogs så det var små grodor precis överallt. Jag hatar denna tid för jag är så rädd att trampa på någon. Dom är ju så söta. I början tog det jätte lång tid så fort jag skulle gå någonstans eftersom jag kollade varje steg jag tog och man hann nästan göra på sig om man skulle till dass ;-) Alla andra bara gick och egentligen gjorde dom väl rätt. Det är bara jag som är för stor djurvän, men till sist var jag tvungen att göra likadant, men det gjorde ont i hela mig.

Hoppas dom är borta nästa gång vi ska dit.

I lördags hade vi pilkasttävling och än så länge ligger jag trea. Min kusins fru ska kasta pil en annan gång eftersom dom inte kunde vara med och det är bara att hoppas jag får behålla bronsplatsen :).

På söndagen hade dom tävling i mete. Usch, det var inte jag med på eftersom jag inte kan bryta nacken av en fisk ( där kommer djurvännen in igen :)).

Johan och Martin åkte hem igår, men jag stannade tills idag och jag åkte hem på förmiddagen. Jag har sovit jätte bra i natt. I och för sig har jag sovit bra dom andra nätterna också för Martin har sovit riktigt bra.

Nej, ska man ta ur minneskortet ur kameran och i varje fall titta hur bilderna blev. Man är ju nyfiken.


Natti natti på er.

Ovido - Quiz & Flashcards