Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Loppisdag

Av Eva - 18 juli 2009 23:04

Mamma och jag åkte till Bakluckan i Norrskedika idag. Det är en bakluckeloppis som heter duga.  Jag brukar åka dit en gång per sommar, men så här mycket har jag aldrig sett förr. Det var grejer överallt.

Jag köpte en leksak från Tupperware till Martin. En grej som man lägger i klossar i olika former. Det var ett fynd på 10 bagis.

Sen hittade jag ett par linnebyxor och ett par shorts till Martin.

Det är många som försöker sälja "skit" rent ut sagt på svenska.

Barnkläder som är nötta, fulla av fläckar, gosedjur ( vem vill ha ett beganat äckligt gosedjur) m.m Det spelar ingen roll om sakerna kostar 5:-. Vem köper???  Inte jag i varje fall.

Solen gassade från en blå himmel och jag förbättrade min "bondbränna" ännu mer.


Fy hur jag ser ut. Den "fina" (läs, förskräckliga) brännan började jag att få när jag var i Rättvik för några veckor sedan. Då försökte jag skydda min nya tatuering så mycket som möjligt och använde två linnen av samma sort som går högt upp i nacken. Sen har jag fortsatt att använda dessa när jag är i solen ( givetvis tvättas dom efter varje dag, jag är ingen skitgris ;-)).

Efter dagens solgass på bakluckeloppisen så ser jag alltså ut så här.

Snyggt!!! Det är ingen idé att försöka sola bort det med smalare axelband för då kommer jag att bli randig i olika sorters rödrosa nyanser.

Det värsta är att när jag väl lyckas bli brun (läs, röd) så etsas det liksom in i huden och man kan se skillnaden på vitt och där jag fått färg tills nästa år.


Efter loppisen åkte jag till svärföräldrarna för dit hade Johan och Martin åkt. Johans syster m. familj var också där.

Martin fick se kossor för första gången. Eller om det var kvigor som precis fått kalvar......fast blir man inte en ko när man fått en kalv???

Äsch..."kodjur" var det i varje fall.

En söt liten tjurkalv som gick i hagen. Jag var inte så populär när jag kom med kameran i högsta hugg....han vände och gick.

Svärföräldrarnas lekstuga där Martin kommer att leka när han blir större.


Självklart så måste en bild på Martin visas också. Här är han i sin nya keps. Den är lite stor, men gör nytta mot sol och mygg.


Tjingeling för idag.

 
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

19 juli 2009 06:54

ajjjj det där såg ont ut men du kan ju trösta dig med att polkagrisar är både söta och randiga..När det går över i brunt sedan så blir du en läcker ripplad chokladtryffel.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

19 juli 2009 08:47

Det gör faktiskt inte det minsta ont (som tur är).
Synd bara att det bara är axlar och armar som fått färg. Drömmen är att få så bruna och fina ben som du har Mofs, men det kan jag bara drömma om. Benen förblir kritvita, kan möjligtvis få en nyans av gult efter en sommar ;-).

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

19 juli 2009 09:15

Oj vad solen har tagit!! Tur att det inte gör ont.
Jag hade hoppats få lite färg under helgen. En heldag på grönan i solgass men inte fick jag nån färg inte!! Vet inte om Solen var tillfälligt avstängd över grönan i lördags?? hihi

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Jennie

Jennie

19 juli 2009 11:04

Det syns ju i alla fall att du varit ute en massa! Jag har ganska svårt att bli brun (röd också för den delen) fast jag är rätt så mörk. Precis som för dig så förblir benen näst inill ofärgade.

http://jtv.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

19 juli 2009 11:43

Gula ben är säkert oxå fint :)

http://mofs.bloggagratis.se

 
♥ Jempajenny

♥ Jempajenny

19 juli 2009 20:49

Vad kul med loppis!

Och att Martin fick träffa på kossorna.

Du får väl fortsätta köra på samma linne... *ler*

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Skånepågen

20 juli 2009 10:03

Det är bara att pressa på. Men ta det försiktigt.

 
pillan

pillan

20 juli 2009 10:46

men vad du fått färg ,, kanske det är faluröd ..
men ni har ju iallafall sol , det har inte vi..

http://www.pillans.se/wp

 
Sanna

Sanna

20 juli 2009 23:43

Aj aj aj....stackare!

http://sancha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skapa flashcards