Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Eva och lilla Tuva är här och hälsar på :)

Av Eva - 15 maj 2009 17:18

Vi kom hem från IKEA för några timmar sedan och nu är  Eva och lilla Tuva här. Eva är sugen på att stanna över natten, men har inte bestämt sig än.

Det är en bit hem, en sådär 25 mil :).

Hon håller på och försöker få Tuva att somna, men det går inte så bra. Martin var jätte trött efter IKEA besöket och nu sover han som en stock. Han har nog aldrig varit vaken så länge så jag förstår att han är trött nu.

Jag köpte ingenting på IKEA, helt otroligt, hur ofta händer det?

Jag tittade på en rullgardin och hittade en, men den var 180 cm och det orkade jag inte släpa omkring på så det får bli en annan gång när jag inte har barnvagnen med. Annars hade jag nog slagit ner både det ena och det andra inne på IKEA ;). Sen var vi till Coop och där sålde dom ut spjälsängsskydd för 49,50:-. Det gick i rosa tyvärr, men jag köpte ett ändå. Vi ska ha det i sängen vid stugan och då spelar det ingen roll att det går i rosa. Eva köpte ett likadant till Tuva.

Nu ska vi skicka iväg Johan till MAX för det blir hamburgare till middag idag. Vi orkar inte göra något annat.


Tjingeling 


 
 
Sanna

Sanna

15 maj 2009 18:33

Man måste ju inte handla bara för att man besöker affärer och att kika och ta in intryck kan ju bli ex bättre nästa gång man gör ett besök.
Söt tjej av det jag kan se i info också!

Kramen

http://sancha

 
Jennie

Jennie

15 maj 2009 19:34

Det händer inte så ofta att man kommer tomhänt ut från Ikea, bra jobbat!

Trevlig helg du med!

http://jtv.bloggagratis.se

 
♥ Jempajenny - tävling i bloggen just nu!

♥ Jempajenny - tävling i bloggen just nu!

15 maj 2009 20:01

Ja, hur ofta är det man lämnar IKEA utan något... typ aldrig. Jag tycker det alltid blir en påse värmeljus, lite servetter eller någon blomma!

Trevlig fredagskväll!

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

15 maj 2009 20:44

Du har helt rätt Sanna, man behöver faktiskt inte handla jämt. Det fanns helt enkelt inget jag ville eller behövde för tillfället.

Jennie och Jempajenny, man brukar som sagt alltid hitta något man "behöver" på IKEA, men inte denna gång.

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Ovido - Quiz & Flashcards