Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Eva - 16 januari 2009 19:22

Martin och jag var och hälsade på Anita, Rikard och barnen idag. Lilla  Sanna som är 6 veckor var så söt....lilla gosan!

Typiskt nog så glömde jag kameran hemma :(

Jag som skulle ta en massa bilder.

Det gick jätte bra med Martin. Robban och Frida roade honom och det verkade han tycka om, men så fort lilla Sanna skrek så skrek även Martin ;)

Det var jätte kul att träffa dom och eftersom Anita också är mammaledig så kommer vi nog att träffas en hel del framöver. Kul att ha någon mer som är hemma om dagarna.

Måste även få tala om att mina extra hjärtslag som jag haft i flera dagar har försvunnit...så skönt. Jag har försökt att ta det lite lugnare och inte stressa upp mig för allt. Det har varit så mycket nu senaste tiden.

Att vara nybliven mamma är också en stress i sig eftersom man inte har någon egen tid längre.

Så ett tips till er andra stressade människor, försök ta det lugnt och börja tänk på er själva...ni vinner ingenting på att alltid vara till lags för andra om det går ut över er själva.

Kram kram



Av Eva - 16 januari 2009 18:52

Ha ha ha ha...........den här är så bra!

Av Eva - 16 januari 2009 09:08

Martin vaknade strax för kl 5 i morse också, men efter att ha ätit så somnade han ganska snabbt. Han låg i min famn och jag killade och smekte honom på halsen, under hakan och i ansiktet och det fick honom att somna. Det var första gången jag har sluppit att gå och vagga honom till sömns. Helt otroligt!

Idag är det -10 ute...burr! Fåglarna har nog fått fnatt för när jag var ut på balkongen så hörde jag vårkvitter...och än är det långt till våren.

Nu måste jag roa Martin lite för nu är han arg :).

Ovido - Quiz & Flashcards