Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Eva - 30 januari 2009 15:15

Martin och jag har varit till jobbet en sväng. Det skulle bara bli en snabbvisit, men som vanligt blev vi kvar mycket längre. Det är ju så många att prata med och speciellt när man har en bebis med sig.

Jag som skulle hem och titta på reprisen av Glamour... :(

Nu missade jag det, men skit samma, man missar ju inte så mycket.

Vi ska äta enchiladas ikväll...mums! Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det, har inte hunnit få i mig någon lunch idag så det känns som magen håller på och vänder sig ut och in. Är så HUNGRIG!!!

I morgon kommer Matt över för han och Johan ska smaka Mackmyra whiskeyn som Johan fick av mig när han fyllde år. Det lät som om Matte skulle fixa mat till oss, jag undrar vad det blir för gott?

Tror han är bra på det där med mat ;)

Vi får se till att snygga till här hemma innan han kommer. Det ser ut som skit här just nu. Grejer överallt. Jag förstår inte hur det kan bli så bökigt på några dagar. Jag hinner inte gå och plocka undan hela tiden.

Värst blir det i vårat kök och vardagsrum som liksom sitter ihop, vardagsrummet är så litet och all golvyta tas upp av babysitter, två babygym och en sittvagn......!

Martin ligger och sover i sittvagnen just nu, det verkar som han sover bättre med lite ljud omkring sig. Teven står på och då sover han som bäst. Lägger jag in honom i sovrummet så vaknar han nästan direkt, antar att det blir för tyst där.

Nu ska jag logga in på FB och kika om något kul hänt där.


Tjingeling


Av Eva - 30 januari 2009 10:56

Är så trött så jag skulle kunna somna ståendes idag. Det är ingen idé att gå och lägga sig och vila heller nu när Martin sover för han vaknar snart igen. Han vaknade före kl 6 i morse och när han somnade vid 7 så passade jag på att sova lite. Det slår aldrig fel, någon av katterna börjar alltid skrika utanför sovrumsdörren då och denna gång var det Alice. Jag kunde ha strypt henne då.

För att få tyst på henne så måste man rusa upp och jaga iväg henne. Då brukar hon hålla sig lugn ett tag, men hon fortsatte.

När jag äntligen hade somnat, ja då vaknade Martin igen. Typiskt.

Egentligen skulle jag vilja åka över till jobbet idag och kolla på en skiss på en tatuering som Gilbert har gjort. Jag frågade om han kunde hjälpa mig med det och det ville han. Han är jätte duktig på att teckna och måla så jag är så nyfiken på hur den ser ut.

I sånt fall tänker jag vara lat och ta bilen för jag orkar inte gå idag.

Ibland får man vara det ;).

Sorry Martin, det blir ingen promenix idag.


Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards