Gruddelin´s vardag

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Photographer named Gary McParland

Av Eva - 22 november 2009 20:36

This will probably be the first and last English post on this blog.

I have found a website that belongs to a photographer named Gary McParland who has a passion for all forms of photography and digital art.

I think his works is totally amazing and I asked him if I could use on of his photos on my blog and he gave me permission to do that.

Got to http://www.garymcparland.com and have a look.This one is called "Frost on the lake" and it´s one of my favorites.

 

You can buy canvas och prints of his photographs and I think I will do it once we´ve found the house we want to live in. They do not fit in our apartment ringht now.


Thanks Gary for letting me borrow the photo.


 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

23 november 2009 14:14

Then I comment in English too. I certainly can understand that and why it is one of your favourites. It is a lovely picture.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

23 november 2009 19:27

Nejdå, jag syftade faktiskt inte på dig i mitt inlägg utan på översättningsverktyget. Jag försöker undvika att "kritisera" så, eftersom vi alla är bra på olika saker.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

23 november 2009 20:00

Jag hade alltså sett "lite lustigheter" i en ANNAN blogg - även i kommentarer faktiskt och förstod att den som skrivit "originalet" knappast kan ha uttryckt sig så.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Ylva

Ylva

23 november 2009 20:51

Sjukt vacker bild!

http://ypple.blogg.se

 
Jag

Jag

24 november 2009 14:49

Så vackert...

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 5 mars 2011 16:00

Adressen till min nya blogg är : www.iminglugg.blogspot.com   Ja, för er som är intresserade ;)). ...

Av Eva - 18 september 2010 12:45

Hej på er. Ni får ursäkta men jag har bytt blogg. Som ni märkt så har jag inte skrivit så mycket här den senaste tiden och jag har ärligt talat varit riktigt less på att skriva. Den nya bloggen kommer att innehålla mera foton och mindre text. Jag...

Av Eva - 12 september 2010 21:56


Det har varit en mycket trevlig helg. I fredags var företaget på Studenternas och hade lite olika sporttävlingar. Det var kula, höjdhopp, längdhopp, 100 m och stafett 4 x 400 m. Jag var inte med och tävlade eftersom jag kände att min kropp inte...

Av Eva - 8 september 2010 20:43

Tro det eller ej, idag fickparkerade jag och det gick SKIT bra :). Om det är något jag är dålig på så är det just detta. Jag åker hellre flera kvarter än att fickparkera, men idag hade jag inget annat val. Det gick på första försökte och när jag ...

Av Eva - 6 september 2010 22:38

Jag ska erkänna att jag inte är så intresserad av politik. Har inte hängt med några debatter utan bara snappat upp lite här och där. Jag vet inte hur jag ska rösta....!!! Börjar få lite små panik nu. Det finns några valtest på internet man kan gö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se