Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Eva - 11 mars 2009 21:21

Det har äntligen slutat snöa. Gud så skönt! Drömmen vore att vakna i morgon med blå himmel och en stor sol som lyser, fågelkvitter i träden, takdropp och allt annat som tyder på att våren är på väg. Men sådan tur har man väl inte *skrattar*.


Jag fick ju försändelsen från Extrafilm idag, men det var bara hälften av korten som kom. Trodde det hade blivit något fel så att hälften försvann när jag gjorde beställningen så jag ringde och frågade dom, men tydligen så skickas dom i två paket så att det inte ska bli så tungt för brevbäraren....men hallå, vår brevbärare åker moped så så jobbigt för honom är det nog inte. I och för sig så vet ju inte Extrafilm det så det var ju visserligen snällt tänkt av dom. Jag får det andra paketet i morgon. Appropå mopeder, varje dag åker en snubbe förbi på cykelvägen utanför på en flakmoppe med ett barn på flaket. Flaket är som en stor låda och där i sitter barnet. Får man köra så? Barnet har hjälm på sig och det är ju bra, men jag tycker det ser lite otäckt ut. Det är väl någon som lämnar och hämtar på dagis eller skola.



myspace layouts
Av Eva - 11 mars 2009 12:42

Så har man fått i sig lunch idag också. Hittade Oxpytt i frysen som jag stekte på. Hur länge den har legat där det vet jag inte ;), men det var gott.

Jag brukar annars köra någon micromat för enkelhetens skull, men idag kände jag för något annat.

Michelle rider idag, men det är hennes pappa som ska skjutsa så jag slipper gå ut idag. Det snöar fortfarande och jag hoppas det slutar snart för jag tycker det räcker nu.

Martin har sovit jätte dåligt idag och det gör att han blir sur och grinig. I och för sig ska jag väl inte klaga för han sover ju hela nätterna nästan jämt. Hellre det och sen ta skiten på dagarna. Han sitter just nu och jollrar högt i sin matstol, det verkar som att han är stolt över att få sitta där. Det blir ju lite vingligt fortfarande eftersom han är lite liten för stolen, men jag stoppar om med kudddar och då går det ganska bra.

Yippie! Nu kom posten och vet ni vad jag fick? Korten jag beställde i söndags. Extrafilm är alltid väldigt snabba. Även om deras hemsida suger ibland :( . Nu ska jag kika på korten och se hur dom blev. Då blir mamma glad för jag ska träffa henne i morgon på "syjuntan" och hälften är hennes kort.


Tjingeling

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards