Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Eva - 12 mars 2009 15:18

Jag var precis in och tittade på "Visa referenser till din blogg" och där ligger en skum sida. Jag gick in och tittade och det var lättklädda flickor där, några sorts kontaktannonser. Fattar ingenting! Hur kan man komma till min blogg via denna sida? Man blir ju lite rädd för man vet ju aldrig vem som snor bilder och annat och lägger ut på sådana sidor. Jag ska luska lite mer och se om jag hittar något skumt. Hm...!

Av Eva - 12 mars 2009 13:58

Oj, nu har Martin sovit i över 2 timmar :). Helt otroligt! Det är nästan så jag måste väcka honom snart för jag måste hinna bada honom innan jag åker och besiktar bilen. Lilla gosen...det är konstigt att gårdagen kunde vara så eländig och idag är han underbar.

Av Eva - 12 mars 2009 12:50

Kors i taket, nu har Martin sovit i en timme :). Så underbart skönt. Då har jag kanske en glad liten kille när han vaknar. Igår var allt bara katastrof så det känns skönt att det är en bättre dag idag.


Av Eva - 12 mars 2009 06:30

Oj så trött jag är. Jag måste nog passa på att försöka sova lite mer när Martin sover idag. Igår var han inte rolig, sov knappt på hela dagen, sur, grinig och ingenting dög. Jag hoppas det går bättre för honom att sova idag så att även jag kan vila lite.

Idag ska jag besikta bilen och det är bara att hålla en tumme. Det borde inte vara några problem eftersom bilen är relativt ny och den är ju servad som den ska. Det är första gången den besiktas och nästa gång är om 2 år.

När jag hade Polon var jag alltid orolig över hur det skulle gå, men konstigt  nog gick den alltid igenom utan problem. Det var en riktig liten pärla det, startade jämt, även på vintern när det var -20 grader och då kunde den ha stått i en vecka. Än så länge har inte Saaben strulat så jag hoppas den är lika pålitlig som Polon. Det var en riktig rolig bil att köra, kändes som man var ute och åkte gocart *skrattar* och ibland kan jag faktiskt sakna den. Jag hade sådan separationsångest när jag skulle sälja den, men jag var ju tvungen. Jag måste ju ha en bil som jag kan få in barnvagnen i.

En del tycker det är onödigt att vi har två bilar, men jag skulle få panik om jag inte kunde ta mig någonstans bara för att Johan har bilen. Att ha två ger oss mer frihet och vi skulle nog inte klara oss med bara en. Att ta körkort var det bästa jag någonsin har gjort. Jag tog ju det först år 2004 och innan dess var jag tvungen att ta bussen överallt eller så fick Johan skjutsa mig och det var inte alltid så kul. Efter det har jag nog knappt åkt buss, det har jag gjort tillräckligt i mitt liv.

Nej nu ska jag koka ett par ägg, magen börjar att kurra så det är dags för frukost.


Skapa flashcards