Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Eva - 24 mars 2009 22:17

Vilket konstigt väder det har varit idag. Ena stunden sken solen och i nästa stund vräkte det ner snö. Jag har inte varit utanför dörren idag...Burr!

Det har inte hänt så mycket här hemma idag, mest tagit det lugnt. Usch, detta blir ett sånt där helt ointressant inlägg som ingen vill läsa....men, men förhoppningsvis händer det mer i morgon :).


Natti natti på er!

Av Eva - 24 mars 2009 09:03

Martin har krånglat i natt igen. Suck! Man blir ju så trött...zzzzzzzz!

Jag hade tänkt att ta en lång promenad med honom idag, men det blåser storm ute och då är det inte roligt att vara ute. Visst, klär man på sig ordentligt så är det väl okej, men när det blåser på Martin så får han så svårt att andas. Jag undrar varför alla bebisar får så?

Annars tittar solen fram mellan molnen ibland och man får hopp om våren igen :).


Vi ska få nya grannar. Hon som bor under oss ska sälja sin lägenhet och nu funderar man givetvis på vilka dom nya blir. Vi har haft sådan tur hittills för vi har bara haft bra grannar, lugna och städade, men nu kan det vara slut med det.

Jag tittar efter hus varje dag, men hittar inget som jag kan tänka mig. Nu när våren är på väg så vill jag flytta till hus. Tänk att bara kunna gå ut när man vill, sätta sig i en trädgård med en kopp kaffe och lyssna på fåglarna.



Ovido - Quiz & Flashcards