Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Eva - 11 februari 2009 23:06

Natti natti på er. Nu ska jag gå och tutta kudde. Ska försöka läsa lite men batterierna är slut i min läslampa så jag ska försöka läsa med Johans pannlampa...he he he...det kan nog se ganska kul ut. Jag vågar inte tända sänglampan för Martins skull. Det sista jag vill är att han ska vakna.

Oj, nu släppte locket i mitt ena öra...ha ha ha jag visste inte ens att jag hade lock för örat. Så högt ljudet är på teven :-o.




Good Night comments
Av Eva - 11 februari 2009 21:36

Ringde och beställde tid hos Olmed idag för mina fötter. Nu har jag gett upp. Jag har haft en liktorn under ena foten i snart 3 år och jag började med att ringa en fotvårdsspecialist för ca 1,5 år sedan som hänvisade mig till Olmed. Jag gick till Olmeds butik och köpte inlägg i skorna som ska passa alla. Jo visst, dom gjorde skitont så jag kunde inte ha dom. Köpte tom ett par nya skor så att inläggen kunde få plats.

Efter det har jag inte varit någonstans med mitt "problem", men nu går det inte längre. Jag kan inte stå på ett ben för då ramlar jag omkull, lite krångligt i duschen när jag ska tvätta den andra foten. Då får jag luta huvudet mot väggen för att jag inte ska ramla. Ser nog ganska kul ut! Jag har snedbelastat foten så länge så nu har jag ingen balans i den längre. Inte nog med det så gör det ont i foten hela tiden. Känns lite bättre om jag har bra skor på mig, men nu när jag går hemma mycket så är det besvärligt. Jag har ett par fårskinnstofflor som jag luffsar runt i för att det ska vara mjukt under foten, men dom hjälper knappt längre. När jag försöker stå på ett ben så ser foten jätte konstig ut, den liksom vrider sig och alla ben i foten syns. Det blir väl så när man inte kan belast dom sk trampdynorna utan försöker tvinga foten i en annan vinkel.

Jag skiter i om jag får gå omkring i "mupp" skor nu. Måste antagligen ha inneskor också :(. Jag ska ju gå på fötterna i några år till förhoppningsvis så jag måste göra något och jag hoppas det inte är försent.

Mina fötter har alltid krånglat, jag vet inte hur många par skor jag har köpt som jag inte kan ha eftersom jag får ont och så har det jämt varit, men antagligen har jag alltid gått fel på dom.

Dom gånger jag försökt att ha "finskor" på mig så har jag fått ont direkt så jag brukar ha ett par extra sköna skor med mig och sköna skor är inte alltid vackra. Vi får se vad dom säger när jag går dit för undersökning. Jag skulle bli så glad om jag fick bort denna smärta.


Nu ska jag byta av Johan och natta Martin.

Natti natti



Av Eva - 11 februari 2009 16:03

Det blev en promenix när det slutade att snöa. Det var jätte fint väder ett tag så då passade jag på att gå ut.

Var till Chilli och tänkte köpa ljusstaken till Cilla, men tyvärr Cilla, dom var slut nu :(. Typiskt!

Väntar på att Johan ska komma hem med kebab...har inte hunnit äta någon lunch idag så nu vrålar magen av hunger. Usch, så jag slarvar med lunch ibland, men det blev sen frukost och sen hann jag liksom inte.

Var upp på Helping hand också och nu hade dom fått in en annan sittdyna till en barnstol, men den var alldeles fläckig. Jag förstår inte vad det är för folk som köper fläckiga och urtvättade grejer. Tittade lite på seconhand kläder åt Martin, men det är bara skit. Jag förstår inte att man lämnar in urtvättade och solkiga kläder och sedan får skiten sålt. Jag har lämnat iväg kläder någon gång, men då har det varit fina kläder. Allt annat slänger jag.

Jag köper aldrig secondhandkläder, för det första tycker jag det är lite äckligt, vet inte vem som haft det och sen är det mesta som jag skrev ovan, solkigt och urtvättat.

Tur att det finns nytt i affären :).

Det är skillnad om jag får något från någon jag känner och som fortfarande är fint...då kan det vara okej.

Ska passa på att surfa runt lite nu medans Martin sover.


Tjingeling





Av Eva - 11 februari 2009 09:05

Äntligen känner jag mig utvilad. Martin sov till efter kl 8. Helt underbart!

Det snöar idag och jag vill verkligen inte ha mer snö. Jag vill ha vår nu.

Tänk att slippa klä på sig en massa kläder så fort man ska gå ut. Då kanske inte Martin är lika arg när man ska gå ut. Han hatar att klä på sig mössa och overall, det är ett himla liv jämt innan man kommer iväg.


Ikväll har Michelle ridning. Det var länge sedan jag var där och tittade, men jag ska försöka att följa med någon gång här fram över.

Jag trodde hon skulle sluta med ridningen när hon kom upp i högstadiet, men hon vill fortsätta och det är bara bra. Hon behöver göra annat än att sitta vid datorn jämt.

Innan Martin kom till världen så var vi hemskt roliga här hemma på kvällarna. Michelle satt vid datorn i sitt rum, Johan vid sin dator och jag vid min.

Trevliga klubben :)

Nu blir det inte lika mycket för Johan och mig eftersom någon måste passa Martin hela tiden. Det är när han har somnat på kvällen som vi kan sätta oss ner och ta det lite lugnt.


Nu ska jag roa Martin lite. Tjingeling


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards