Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Eva - 1 februari 2009 21:08

Martin ligger på mage i soffan, inte det roligast han vet ;)


Jag och Martin badar.


Martin äter gröt med blåbärspuré. Ingen hit ska jag säga. Han började att nysa och det var jätte mysigt att få blåbärs prickig tröja....hm..!


Martin i sin nya fina stålmannen pyjamas ;)

Av Eva - 1 februari 2009 17:30

Det blev en shoppingtur idag. Tyvärr så hittade jag inget till mig själv, men det blev som vanligt lite kläder till Martin. Några byxor, en bodies, två pyjamaser och strumpor. Han växer ur allt med en rasande fart.

Försökte hitta en jacka åt honom, men det var dåligt med det.

Martin har ätit jätte dåligt idag, vet inte vad det är med honom. Han är kanske inne i någon fas där han inte behöver så mycket mat, vad vet jag? Fortsätter det så får man väl kontakt BVC.

Vi ska dit i nästa vecka och det ska bli intressant att se hur lång han har blivit och vad han väger. Det brukar inte skilja så mycket på deras våg och vår våg så han väger nog minst 8,5 kg. Jag tycker det är väldigt lång tid mellan gångerna på BVC. I andra län får dom gå mycket oftare. Konstigt tycker jag. Jag har läst om dom som går på 4 månaderskontroller, men nu är ju Martin 4,5 månad så vi fick ingen sådan tid.


Vi måste köpa en ny spis :(  Roligare saker hade man kunnat köpa.

Den gav upp efter lasagnen igår..he he he! Ugnsluckan lossnade på ena sidan och tydligen går den inte att laga heller enligt Johan för han har försökt.

Vi som inte hade tänkt att köpa någon ny eftersom vi ändå letar hus, men nu blir vi tvugna. Måste kunna göra mat i ugnen.

Spisen är säkert 35 år gammal och har funnits sedan dom byggde huset.

Den har fungerat bra hela tiden, men allt kan inte hålla för evigt.

Jag kommer inte att sakna den för den är skitful så lite kul blir det ändå.

Tyvärr så måste vi köpa en som är 70 cm bred, 230 volt och enfas eftersom vi har en sådan idag och då är inte utbudet så stort.


Tjingeling






Av Eva - 1 februari 2009 05:57

Gäääääsp! Så tidigt Martin vaknade. Jag är så trött och jag hoppas han somnar om snart. Nästa gång får Johan gå upp med honom så då kan jag sova en stund til.

Matte gjorde i ording lasagne igår, jätte god, men det blev lite mycket i formen så det svämmade över i ugnen. Det luktar brännt i hela lägenheten och det tar väl lite tid innan lukten försvinner. Nu fick vi i varje fall en anledning till att göra rent ugnen :). Matte och Johan drack Whiskey och jag drack lite vin. Gott, gott!

Idag funderar jag på att åka och shoppa lite. Jag skulle behöva lite nya kläder och Martin skulle behöva ha några nya pyjamaser.

Jag köper alltid pyjamaser utan fötter för dom kan han ha längre.

Martin har två stycken Lundemyr pyjamaser och dom tycker jag om.


Jag har lånat bilden från http://lundmyrb.jetshop.se/


Nu har Martin stånkat ett tag så jag tror det är dags att byta en blöja.


Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards