Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Eva - 10 februari 2009 22:34

Så smart man är ibland. Skulle hänga upp tvätten och alla kläder var alldeles ludna, tänkte va sjutton kommer allt katthår ifrån. Har en katt hoppat in i tvättmaskinen och dött eller? Insåg sedan att Michelles tröja med angora i hade råkat komma med i tvätten. Tröjan krympte lite ( ska tvättas i 30 grader) och resten av tvätten måste nu rollas både invändigt och utvändigt. Det var ju tur att det inte var katten i varje fall :).

Jag vet inte om hon kan ha tröjan något mer, men jag försökte slita och dra i den så mycket jag kunde. Typiskt mig, men hur tusan skulle jag veta att det var angora i den??




Av Eva - 10 februari 2009 13:27

Usch, nu har håret börjat att rasa :(. Varför ska man tappa så mycket hår efter en graviditet? Jag har hört att man inte tappar så mycket hår under graviditeten och att det är allt hår man skulle ha tappat som rasar sen efteråt. Kan nog stämma för under graviditeten tappade jag nästan ingenting. Det är verkligen dags att klippa skiten nu.

Jag skulle vilja göra något helt annorlunda, men jag törs inte. Det är ganska bekvämt att ha det långt för det åker upp i en toffs varje dag. Martin sliter och drar i det om jag har det utsläppt och det är inte så skönt, men jag är så less på att alltid ha det så här. En kortare frisyr kräver så mycket styling varje dag och det är jag alldeles för lat för.

Jag har varit sugen på att klippa lugg i många år, men har inte haft mod till att göra det. När jag sa det till Johan så sa han att jag bara skulle stå framför spegeln och vara arg hela tiden för att jag inte får till det och det kan nog stämma :).

Det blir väl det gamla vanliga, toppa bort det som behövs och ljusa slingor.

Jag måste ringa och boka tid snart för jag står inte ut med det här längre.


Puss puss

Av Eva - 10 februari 2009 11:54

Martin och jag tog en liten promenad i det fina vädret. Det var rimfrost överallt och otroligt vackert.




Av Eva - 10 februari 2009 07:37

Godmorgon! I går kväll var jag så duktigt och la mig för klockan elva. Jätte skönt. Martin sov till klockan sju så nu har jag fått den sömn jag behöver. Tänk så mycket sömn betyder för humöret :).

Martin verkar på bättre humör han också och han verkar inte besväras lika mycket av tanden. Hoppas det värsta är över för den här gången.

Jag kommer inte ihåg hur det var när Michelle fick tänder. Har dom ont så länge tanden håller på och växer??? Jag vet ju hur det var när mina visdomständer kom, usch!! Alla fyra kom på en och samma gång och jag hade ont till och från i flera år innan dom var ute helt.


Så vackert det är ute idag, det är rimfrost i alla träden. Ska nog försöka ta med mig kameran idag om vi går ut och går.


Tjingeling



Ovido - Quiz & Flashcards