Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Eva - 5 februari 2009 19:42

Mammas gullunge i dreggelbandana....kolla in dregglet på hakan :)



Martin sitter i soffan. Han ville knappt titta på mig eftersom teven var intressantare, men till slut fick jag ett kort där han tittar in i kameran.


Av Eva - 5 februari 2009 19:26

Här har jag gått och väntat på Antikrundan hela dagen och så läser jag i tevebilagen att det är ishockey istället. "Morr" Varför ska alltid alla program utgå pga av sport??? Jag vet inte hur många gånger jag väntat på ett program och så utgår det för antingen hockey, fotboll ( finns inget värre ) eller något annat skit.

Tur att Melodifestivalen börjar snart. Då vet man att man har några helger säkrade. Inte knuffar det bort något annat program heller.

Så där ja, nu har jag fått spytt lite galla över det som har stört mig så länge.


Idag gick Martin och jag på en promenad, men det började att snöa och jag hade inte regnskyddet med mig så den blev inte så lång. Var till Helping hand och där hade dom en sittdyna till en barnstol, men den var så risig så jag köpte den inte. Var även in på Chilli och tittade efter en ljusstake som Cillas katt Svante har haft sönder, men dom hade ingen i rätt storlek.

Sorry Cilla! Det fanns bara 2 i mittenstorleken.

Höll på att fastna i hissen både upp och ner. Jätte konstigt. På väg upp stannade hissen mitt i mellan våningarna, men som tur var så fick jag igång den igen. Samma sak hände på väg ner. Tur att man inte är rädd för hissar :)


Jag får väl gå och duscha istället för att titta på teve eftersom Antikrundan utgår....jag vet, lite töntigt kanske, men jag tycker faktiskt det är intressant att titta på.


Tjingeling


Av Eva - 5 februari 2009 11:43

Vilken tur jag hade i morse. Martin somnade om utan problem. Jag behövde inte gå omkring med honom utan han låg i min famn och så killade jag honom under hakan, på halsen och i ansiktet och då somnade han.

Det var skönt för armar och rygg ska jag säga för nu börjar jag få riktigt ont.

Sen gick vi upp först kl 9.30 :). Kan det bli bättre?

Jag tänkte ta en promenad med Martin idag, ska gå till Helping hand och titta om dom har någon sittdyna till en barnstol. Sen blir det en sväng till affären för Martins gröt börjar ta slut. Han äter som en karl ;).

Jag har fått jätte många kommentarer på FB angående filmen på Martin som jag lade ut igår. Jätte kul!

Jag kan se filmen om och om igen för jag blir så glad när jag ser den.

Har jag en dålig dag någongång så är det bara att kolla på den så blir jag nog på bra humör igen.

Ska försöka snygga till mig lite nu innan jag går ut, ser ut som sju svåra år.


Kram kram



Av Eva - 5 februari 2009 05:43

Klockan är 5.40 och jag är uppe med Martin. Jag tycker inte om när han vaknar i den här tiden och jag hoppas han somnar om snart och att även jag kan somna då. Han börjar låta lite täppt i näsan och jag hoppas det inte är en förkylning på gång.

Jag läste precis att det ska bli snöoväder i helgen, hoppas vi slipper det eftersom vi Linda och jag ska till Cilla på fredag.

Nu ska jag försöka natta Martin igen.


Sov vidare.....

Ovido - Quiz & Flashcards