Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 2 april 2009

Av Eva - 2 april 2009 13:19

Så skönt. En lugn stund framför datorn. Martin sover och då gäller det att passa på ;). Solen börjar att titta fram och det är riktigt varmt ute. Lovely!! Vi tog en promenad till affären och handlade. Jag ska på syjunta ikväll så jag ska försöka göra mat tills Johan kommer hem. Jag brukar annars vänta med det tills Johan kommer hem så att vi kan hjälpas åt med Martin. Han har ju humör och då är det inte det lättaste att göra något annat. Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Jag var tvungen att dammsuga, blev jagad av råttorna här på golvet :). Martin höll sig lugn då, han gillar inte dammsugaren speciellt, men han börjar vänja sig vid ljud nu. Han har varit riktigt feg när det gäller saker som låter. Ett tag kunde jag inte ens snyta mig utan att han blev ledsen. Otroligt!

Jag ska hämta en gåstol hos en vän i byn där mamma bor. Det är min kompis Cilla som har lånat ut den till dom och nu ska vi få låna den, men tydligen behöver den storsaneras först ;). Cilla, vad har du gjort med den???

*skrattar*.




Av Eva - 2 april 2009 08:50

Jag kom precis på att jag skulle ha städat ur min garderob igår. Som vanligt så kom det annat ivägen så jag får göra det någon annan dag. Annars hade det varit bra och rensat ur kläder och tagit med mig till syjuntan ikväll. Då hade jag säkert blivit av med en del till mina fastrar.

Syjuntan är hos mamma ikväll. Hon mår fortfarande inte bra men har fått penicillin så hon borde inte smitta.

Det ska bli kul att träffa alla igen, prata lite skit och fika gott.

Martin får vara hemma med Johan och det ska bli skönt att komma iväg själv.


Ovido - Quiz & Flashcards