Gruddelin´s vardag

Alla inlägg den 5 april 2009

Av Eva - 5 april 2009 23:14

Michelle hade så tråkigt på kvällen och hon frågade mig om vi inte kunde ut och åka lite bil som vi ibland brukar göra när vi har tråkigt och inget att göra.

Okej, sa jag till henn vi kan väl ut och åka lite då så vi började klä på oss och då kommer Johan och säger att han också vill med ;).

Först var vi förbi Statoli och tvättade min bil, man såg knappt vilken sorts bil det var längre för den var fruktansvärt skitig. Svart bil är ingen hit.

Johan och Michelle fick köra in i tvätten medans jag tog Martin på armen och gick ur eftersom jag inte riktigt visste hur han skulle reagera där inne. Tänk om han hade blivit jätte rädd, man kan ju inte gärna kliva ur då.

Sen tog jag över ratten och styrde kosan ut på landet. Vi var nog borta nästan 1½ timme :).

Roligare hade man ju kunnat haft det, men jag gillar att köra bil och sen tycker jag det är skoj att åka runt och kika på hus. Det blir nog fler svängar när sommaren och värmen kommer.

Förra sommaren bodde jag i bilen för det var enda stället jag kunde vara när det var som varmast. Ni vet, gravid och allmänt slut, då var det skönt med aircondition :).


Av Eva - 5 april 2009 15:57

Vi var in både på Babyland och Barnenshus idag, men dom hade inga bra lammskinn :(. Väntar ett tag med det.

Sen var vi in på nya IKEA och jisses så stort det är nu och jag tror halva Uppsala var där. Det gick knappt att komma fram i gångarna. Vi genade på ett ställe så att vi slapp gå hela rundan runt. Vi handlade en potatisskalare, bakmått ( dl, msk, tsk och krm), möbeltassar, toaborste och ett gosedjur som låter till Martin. En riktig storhandling ;).

Vi har precis ätit köttfärsröra med grönsaker i pitabröd. Mums! Det var jätte gott.

Nu ska jag försöka vila lite för jag känner mig trött i ögat.

Kram

Av Eva - 5 april 2009 10:19

Godmorgon...eller god förmiddag kanske man skulle säga :).

Idag ska vi åka och titta på ett lammskinn till Martin som han kan ha i vagnen istället för åkpåsen. Den börjar att bli lite för varm nu och ett lammskinn både värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Han blev så förtjust i Cillas skinn så vi måste nog skaffa ett också.

Vi funderar också på att åka förbi IKEA när vi ändå är i närheten. Det lär väl vara en massa folk där eftersom dom precis har haft invigning, men det får man ta. Det är 3 ggr så stort mot det var förr så det ska bli kul att se hur det ser ut. Nu springer man nog inte längre in en snabbis för att köpa något.


Ovido - Quiz & Flashcards