Gruddelin´s vardag

Alla inlägg under januari 2009

Av Eva - 15 januari 2009 10:43

I morse vaknade Martin kl 4.55, men han somnade om efter kl 6 så det var skönt. Sen sov han till strax före kl 10. Jag var så trött när jag gick upp med honom tidigt i morse så jag hade kunnat somnat ståendes. Först satt jag uppe till halv ett i natt och sen låg jag och läste ett bra tag så det kändes inte roligt när han vaknade så tidigt. Men man har ju bara sig själv att skylla. Jag var tvungen att vara vaken och försöka slappna av eftersom jag har kännt mig så stressad och haft dom extra hjärtslagen i några dagar nu. Jag kan inte slappna av på dagarna, inte ens när Martin sover så jag behövde lite tid för mig själv.

Idag känns det bättre, men ska inte ropa hej ännu. Rätt som det är så börjar hjärtat att slå så där konstigt igen.

Idag blir det en lugn hemmadag, ska försöka tvätta och göra lite nytta. Jag kommer aldrig ikapp med tvätten....och det går ju åt mycket kläder till Martin eftersom han spyr och dregglar ner sig hela tiden.

Tur att vi har tvättmaskin i lägenheten, jag hatar tvättstugor. Sitter i sen jag bodde i G-sunda och fick slåss för mina tvättider :). Där var dom inte riktigt kloka....!!!

I morgon ska vi åka och hälsa på Anita och barnen. Ska bli kul att få se lilla Sanna som föddes 5 dec. Hoppas bara Martin är på sitt charmigast humör.


Tjingeling
ANNONS
Av Eva - 14 januari 2009 12:11

Jag undrar om det går att få en lagom elektrisk stöt så att hjärtat börjar slå normalt igen :). Har redan konstaterat att vägguttaget inte kan vara bra. Då fastnar man väl, men en sådan där lagom liten stöt. Hur kan man få det?

Jag och Martin har precis varit ute och gått och jag tänkte att mina extraslag skulle försvinna då, men icke, nu när jag sitter ner så börjar det igen. Det är inte några enstaka heller, utan det är kanske vart 10 hjärstlag...börjar bli trött på det här nu.

Det är tur att jag vet att det inte är farligt för annars hade jag nog trott att jag var på väg att dö eller något.

Ja, ja det är bara att vänta ut, försöka ta det lugnt och slappna av så ger det väl med sig så småningom.


Kram kram

ANNONS
Av Eva - 14 januari 2009 07:42

Nu har mitt hjärta slagit extra slag enda sedan i förrgår och det är så irriterande. Jag vet att det inte är farligt, men det är läskigt när det känns som jag ska svimma. Hjärtat gör ett uppehåll och sedan slår det några extra snabba slag och då känns det som hjärtat rusar.

Det är bara att hålla en tumme och hoppas att det snart går över.

Ska försöka lugna ner mig lite så att jag inte känner mig stressad eftersom det utlöses av stress.

Jag undrar om det inte var igår man skulle ta bort alla ljusstakar....kommer aldrig ihåg när sånt ska bort, men jag får kolla hur grannarna har gjort :).

Då har man lite att pyssla med idag.


Tjingeling

Av Eva - 13 januari 2009 18:39

Så skönt det var att få massage....oj så jag njöt, fast det var ganska smärtsamt ibland måste jag erkänna.

Kattis gick på triggerpunkterna i ryggen och jösses, det gjorde ont.

Då hade jag kunnat skrika högt :)

Det kändes konstigt att vara på jobbet, dom nya ägarna var där och det satt folk överallt som man inte kände igen. Jag undrar hur det blir framöver. Jag måste försöka att inte tänka på det och få bort klumpen i magen. Jag kan ju ändå inte göra något åt det. Det blir höstens problem när jag är tillbaka igen.

Ska surfa vidare nu och titta på den tråd jag startade i ett forum som förstördes av den sk "Besserwissern"...!!


Kramisar

Av Eva - 13 januari 2009 13:37

I morse sov Martin till kl 8.40 :). Nu har han sovit hela natten i en vecka och jag håller en tumme på att det ska hålla i sig ett tag.

I kväll ska jag äntligen på massage.....åh så jag längtat efter detta. Min rygg är helt slut efter att ha släpat på Martin i snart 4 månader.

Massage Kattis lär nog hitta en del "roliga" muskelknutor som måste bort. Det gör ju så ont bara :(

Vädret är grått och trist så idag blir det ingen promenad för oss. Jag hatar verkligen vinterhalvåret och jag längtar till våren. Det finns inget underbarare än grönskan som slår ut på våren....!!! Synd att våren går så fort, men vill nästan att tiden ska stanna ett tag när allt är som finast ute. Sommaren är också härlig, men när det blir så där torrt och brunt ute, då är det inte fint längre. Då får jag nästan panik över att hösten är på väg =).


Sådär ja, då har man fått ur sig lite tankar idag också.

Tjingeling till en annan gång!

Av Eva - 12 januari 2009 22:57

Varför ska en del personer förstöra trådar i forum med att kommentera och anmärka på hur man skriver???? Det finns väl inget som kan förstöra en tråd som det....och dom finns överallt. Det är inte roligt att följa en tråd och så hoppar någon in och förstör. Det brukar då sluta med att tråden bara innehåller en massa bråk och skit och till sist orkar ingen läsa längre.     

Det är bara barnsligt.

Jag erkänner att jag inte alltid formulerar mig som man ska och ibland stavar jag även fel. Det bryr jag mig inte om. Är det någon som tycker att det är så hemskt att läsa så får dom väl strunta i att läsa.

I ett forum råkade jag skriva "vart motivet kommer ifrån" istället för "var motivet kommer ifrån" och fick mig en banning på en gång, det var barnspråk tyckte den som kommenterade.... Skaffa ett liv säger jag bara!

Hade jag velat ha hjälp med svenska så hade jag valt ett annat forum.

Ja, ja strunt samma, man kommer tyvärr aldrig ifrån dessa besserwissrar som kan och vet allt bäst. Man får helt enkelt ignorera dom så kanske dom till sist ledsnar.
Av Eva - 12 januari 2009 18:57

Jag överlevde tandläkarbesöket ;) och inga hål hade jag. Jätte skönt!

Jag såg att min gamla tandläkare ( monstret) var kvar. Usch! Stackars människor som får honom.

Michelle kom precis hem och visade sin navelpiercing som hon gjorde idag.

Här kan ni se resultatet.


Av Eva - 12 januari 2009 09:08

Jag ska till tandläkaren idag. Usch! Sist jag var där var en skräckupplevelse.

Jag har aldrig varit rädd för att gå till tandläkaren, men efter denna gång känner jag bara obehag.

Det var ett hål i en tand i underkäken på sidan som skulle lagas och det tycker man ska vara enkelt, men icke. Tandläkaren jag hade var dum i huvuvdet. Jag hörde för det första inte vad han sa och sen var han bara sur och grinig. Det slutade med att jag fick 5 bedövningssprutor som inte tog, han skyllde på att det var svårt att bedöva just där. Jag såg att tandsköterskan såg änglig ut....! Han försökte börja laga fast inte bedövningen hade tagit och det var inte skönt kan jag säga. Tårarna rann och jag kände mig som en riktig lipsill. Jag fick panik.

Till slut hade jag suttit i stolen i över en timme och det var dags för dom att gå hem. Tandläkaren gav upp. Den rara tandsköterskan följde med mig ut i receptionen och hjälpte mig att beställa en ny tid hos en bra tandläkare. Hon var så orolig över mig att hon till och med ringde dagen efter och frågade hur jag mådde. Snacka om rar!

När jag sedan fick gå till den nya tandläkaren så gick allt jätte bra. Bedövningen tog direkt.

Måste bara tillägga att när jag kom hem efter första besöket så började den förbannade bedövningen att ta ordentligt, jag var så bedövad efter att ha fått 5 st sprutor att hela ansiktet var snett. Jag hade sen ont i käken i flera dagar eftersom han hade misshandlat min mun. Han måste ha varit en riktig klåpare.

Idag kommer jag att få den nya tandläkaren igen och det är jag mycket tacksam för.


Michelle ska pierca sin navel idag :). Jag undrar hur det kommer att gå.

Jag skulle ha följt med henne, men ska som sagt till tandläkaren så hon får ta med sig sin kompis Isabell istället.

Det gör ju inte så ont, jag har ju själv gjort det. Dock har det vuxit igen efter graviditeten och jag tänker inte göra någon ny.

Det gör ont i ca 1-2 sekunder och sen är det över, det är värre att ta hål i öronen för då har man ju ont i flera dagar.

Michelle började att tjata om att ta hål i näsan och det sa jag NEJ till. Då fick hon hellre göra hål i naveln och det gick hon med på.

Jag får uppdatera ikväll om hur allt har gått idag. Om jag överlevt tandläkarbesöket och hur det gick för Michelle.


Kramisar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se