Gruddelin´s vardag

Alla inlägg under mars 2009

Av Eva - 27 mars 2009 06:31

Fredag...va igen? Tiden går så fort nu för tiden. Veckorna bara springer iväg.

Det ser ut att bli lika fint väder idag :). Underbart! Snart kan man åka till stugan igen och jag läääääängtar dit. Jag har en känsla av att Martin och jag kommer att vara där mycket i sommar. Det ska bli så skönt att vara ledig en hel sommar.

Usch, jag ska betala räkningar idag :(. Det är aldrig kul för man blir ju inte direkt rik av att få Föräldrapenning. Jag tar ut 5 dgr i veckan, men skulle egentligen behöva ta ut 7, men då räcker inte dagarna.

Ja, ja det är bara att bita ihop, det är tur att jag har en snäll sambo som betalar dom flesta räkningarna :).  Jag funderar på att åka iväg och kika på Barnenshus och Babyland idag. Alltid kul att gå och kika där. Jag skulle behöva en ny skötväska för jag får inte plats i den jag har nu. Den ska ju även fungera som min "handväska" och när det inte finns några fack med dragkedjor så har mina grejer en tendens på att försvinna i väskan...hehehe!

Nu ska jag sätta mig ner och njuta av en kopp kaffe.


Tjingeling


Av Eva - 26 mars 2009 23:15

Nej, nu är det dags att gå och tutta kudde.


Av Eva - 26 mars 2009 13:23

Jag satt på dom nya hjulen på barnvagnen idag och dom fungerar jätte bra. Mycket bättre än dom stumma hjulen vi hade.

Vi tog en promenad till jobbet och åt suchi, det var riktigt gott.

Det var jätte kul att träffa sina jobbarkompisar igen, man saknar dom en del, men samtidigt är det skönt att vara hemma. Jag har så nära till jobbet så jag kan gå dit och hälsa på när jag vill.

Vädret är underbart, lite kyligt när det blåser, men där det är lä är det jätte skönt.

Martin somnade i vagnen på väg hem och jag lade ner honom i vagnen vi har inne när vi kom hem och då fortsatte han att sova. Jag hoppas han inte blir varm för han har fortfarande jackan på sig. Tar jag av den så vaknar han på en gång och då är det bättre att han får sova en stund.


Tjingeling


Av Eva - 26 mars 2009 09:24

Det är lika underbart väder idag :). Solen skiner från en klarblå himmel. Tänk vad gott det gör för humöret.

Idag ska Martin och jag gå till jobbet och äta sushi till lunch, ja inte Martin förståss, men jag...mums! Det ska bli kul att träffa alla jobbarkompisarna igen för nu var det ett tag seden jag var där.

Jag funderar på att göra våfflor till middag ikväll, blev så sugen när jag läste på Sofias blogg att dom hade ätit det igår. Jag har undvikit att göra våfflor eftersom det blir så osigt, men idag struntar jag i det.



Av Eva - 25 mars 2009 22:26

Vilket vårväder det har varit idag :). Det var kallt på morgonen, men senare på dagen var det helt underbart. Martin och jag tog en promenad och vi satte oss på en parkbänk i solen en stund och Martin njöt av att vara ute. Det var så mycket att titta på ;).

På kvällen har jag varit till Huddinge och hämtat hjul till barnvagnen. Hittade dom på Blocket. Dom hjul vi har nu är helt värdelösa, ser ut som man använt dom i flera år fast vi bara har haft vagnen sedan i september. När vi köpte vagnen så valde vi ett lättchassi för att den skulle bli så lätt som möjligt för mig att lyfta in i bilen, men då var det tyvärr dessa hjul till och man kunde inte välja vilka hjul man ville ha.

Nu har jag köpt luftfyllda hjul och jag tror dom är mycket bättre, inte lika studdsiga och stumma som dom vi har nu. Risken är att man får punktering istället, men vi får se till att alltid ha slang hemma. Vi har ju även dom andra hjulen kvar så det är inte hela världen om vi skulle få punka.

M och F följde med till Huddinge eftersom jag aldrig har kört i Stockholm ;).

Jag tycker det är lite läskigt att köra där jag aldrig har kört förr, men det gick jätte bra.


Martin med dom små risgrynen till tänder.

 

Av Eva - 25 mars 2009 06:58

Vilken underbar morgon. Solen skiner från en klarblå himmel och jag känner mig ganska utvilad eftersom Martin har sovit bra i natt :).

Fast tusan vad kallt det är, -8 grader.




Av Eva - 24 mars 2009 22:17

Vilket konstigt väder det har varit idag. Ena stunden sken solen och i nästa stund vräkte det ner snö. Jag har inte varit utanför dörren idag...Burr!

Det har inte hänt så mycket här hemma idag, mest tagit det lugnt. Usch, detta blir ett sånt där helt ointressant inlägg som ingen vill läsa....men, men förhoppningsvis händer det mer i morgon :).


Natti natti på er!

Av Eva - 24 mars 2009 09:03

Martin har krånglat i natt igen. Suck! Man blir ju så trött...zzzzzzzz!

Jag hade tänkt att ta en lång promenad med honom idag, men det blåser storm ute och då är det inte roligt att vara ute. Visst, klär man på sig ordentligt så är det väl okej, men när det blåser på Martin så får han så svårt att andas. Jag undrar varför alla bebisar får så?

Annars tittar solen fram mellan molnen ibland och man får hopp om våren igen :).


Vi ska få nya grannar. Hon som bor under oss ska sälja sin lägenhet och nu funderar man givetvis på vilka dom nya blir. Vi har haft sådan tur hittills för vi har bara haft bra grannar, lugna och städade, men nu kan det vara slut med det.

Jag tittar efter hus varje dag, men hittar inget som jag kan tänka mig. Nu när våren är på väg så vill jag flytta till hus. Tänk att bara kunna gå ut när man vill, sätta sig i en trädgård med en kopp kaffe och lyssna på fåglarna.



Skapa flashcards